Akrobat Primus Akrovent Springmat Trampoline 305cm Zwart


sinds 8-8-2023 02:06:55


prijs: € 226
Locatie : Vijfhuizen  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Akrobat Primus flat to the ground Akrovent springmat voor trampoline 305 cm Zwart
De Akrobat Primus  Akrovent springmat past perfect op een ronde (flat to the ground) 305 cm trampoline. Het AkroVent trampoline doek zorgt voor een optimale lucht ventilatie en laar maar liefst voor 70% lucht door. Hierdoor wordt minimale weerstand ervaren tijdens het springen en is iedere sprong ontzettend fijn. Door deze eigenschap is deze springmat niet te vergelijken met wat er elders in de markt is te verkrijgen. Wanneer er in dit trampoline doek een gaatje komt, scheurt de springmat niet helemaal door.

Om te achterhalen of dit trampoline doek geschikt is, adviseren wij om eerst de frame maat van de trampoline te achterhalen. Meet hierbij van buitenkant buis tot buitenkant buis. Het is mogelijk dat er bij gebruikte trampolines een paar centimeter verschil in het frame zit. Meet daarom op verschillende punten om de exacte maat te achterhalen.

Het aantal ogen op deze springmat is 80. Dit betekent dat er 80 veren gespannen dienen te worden tussen het trampoline doek en het ronde frame. Om het totaal aantal veren te controleren, kan 1 veer uit de trampoline gehaald worden. Zo is het beginpunt bij het tellen duidelijk te onderscheiden. De veerlengte van de veren die bij deze mat horen is 21,5 cm, gemeten van buitenkant boog tot buitenkant boog in losse toestand. Haal hiervoor 1 springveer van de trampoline af om dit exact te kunnen meten.
Let op, deze springmat is enkel geschikt voor:

 ● Ronde (flat to the ground) trampolines
 ● Trampoline frame diameter van 305 cm (buitenkant buis tot buitenkant buis)
 ● 80 veren (springmat is voorzien van 80 ogen)
 ● Veerlengte van 21,5 cm (in losse toestand)
Voldoet bovenstaande combinatie niet?
Raadpleeg onze springmat advieswijzer voor uitgebreide instructies of vul het springmat contactformulier in voor advies op maat. Wij willen voorkomen dat u een verkeerde springmat aanschaft voor uw trampoline.

Goed om te weten: het trampoline doek wordt zonder springveren geleverd.

Trampolineland is gespecialiseerd in trampolines van alle merken, soorten, vormen en maten. Sinds 2004 zijn wij gestart met de verkoop van trampolines en losse onderdelen hiervan. Hierbij specialiseren wij ons in hoogwaardige en veilige kwaliteit van trampolines. Ons assortiment is specifiek samengesteld op basis van veiligheid, duurzaamheid en springkwaliteit. Door onze jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van een kwaliteitsproduct.


Kenmerken: Kopen in VijfhuizenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 43557877 Meld aan Aanbodpagina