Amore II Hemelbed Wit


sinds 10-11-2020 3:06:36

  • Grote foto amore ii hemelbed wit kinderen en baby complete kinderkamers
  • Grote foto amore ii hemelbed wit kinderen en baby complete kinderkamers
  • Grote foto amore ii hemelbed wit kinderen en baby complete kinderkamers
  • Grote foto amore ii hemelbed wit kinderen en baby complete kinderkamers
Grote foto amore ii hemelbed wit kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto amore ii hemelbed wit kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto amore ii hemelbed wit kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto amore ii hemelbed wit kinderen en baby complete kinderkamers
prijs: € 249
Locatie : Veen  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Amore hemelbed 2-persoons
Zwart of Wit leverbaar

Prachtig hemelbed leverbaar in zwart of wit. Wordt helemaal compleet geleverd inclusief 2x15 lats bodem en witte gordijnen. Een matras kunt u er apart bij bestellen. De bodem wordt in het midden ondersteund door een metalen middenbalk voor extra stevigheid.

Bedmaat 140x200 Normaal 299,- Nu 249,-
Bedmaat 160x200 Normaal 309,- Nu 259,-
Inclusief bodem en gordijnen!

Maten van het bed: Buitenafmeting Lang 207 Breed 146/166 Hoog 190 Hoofdbord: Br 146/166 H 90 Voetbord: Br 146/166 H 40 Afstand vloer tot bodem 30


 ● 


Wij zijn een internetwinkel die alles op het gebied van slapen heeft. Wij hebben dan ook al ruim 20 jaar ervaring en hebben een mooie complete collectie voor u opgezet. Het grote voordeel is dat alles rechtstreeks vanuit de fabriek aan u geleverd vandaar dat wij ze u kunnen aanbieden voor een lagere prijs dan in de winkel.
Doordat wij bijna geen kosten hebben die een winkel wel heeft zoals een dure showroom,reclame personeel e.d. kunnen wij ver onder de winkelprijs zitten. Wij hebben dan ook geen 8 tot 10 weken levertijd maar kunnen alles zeer snel leveren als het moet al binnen 1 week dat geldt voor bijna voor het gehele assortiment.
De service en garantie staat hoog in het vaandel u krijgt dan ook altijd volledige garantie en alles wordt door ons zelf gedaan.
De bedden worden netjes bij u thuis gebracht (montage in overleg) door onze eigen mensen want bij ons blijft de klant ook nog altijd koning !!
Nieuw showroom op afspraak! bel 06-31229130
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden


Kenmerken: Kopen in VeenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 21809803 Meld aan Aanbodpagina