Applepark Organic Farm Bud Plush Toy Robbie Raccoon


  • Grote foto applepark organic farm bud plush toy robbie raccoon kinderen en baby knuffels en pluche
  • Grote foto applepark organic farm bud plush toy robbie raccoon kinderen en baby knuffels en pluche
  • Grote foto applepark organic farm bud plush toy robbie raccoon kinderen en baby knuffels en pluche
Grote foto applepark organic farm bud plush toy robbie raccoon kinderen en baby knuffels en pluche Grote foto applepark organic farm bud plush toy robbie raccoon kinderen en baby knuffels en pluche Grote foto applepark organic farm bud plush toy robbie raccoon kinderen en baby knuffels en pluche
€ 17,99
Locatie Haarlem  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Baby’s liefste én ondeugendste knuffel! De Farm Friends Robbie Racoon Plush Toy is een superzacht kleurrijk knuffeltje dat al snel de favoriet van je baby zal zijn. Een groot voordeel voor de mama's is dat ze van 100% biokatoen zijn gemaakt.


Baby’s liefste én ondeugendste knuffel! De Farm Friends Robbie Racoon Plush Toy is een superzacht kleurrijk knuffeltje dat al snel de favoriet van je baby zal zijn. Het zwarte ‘oogmasker’ geeft de Organic Farm Buddies Rabbie Racoon Squeaky Toy een ondeugende uitstraling. Dat zal jouw kleine boefje vast wel aanspreken! Dit schattige wasbeerknuffeltje groeit met je baby mee en wordt ongetwijfeld ook je peuter’s beste vriendje. De Farm Friends Robbie Racoon Plush Toy is volledig natuurlijk en hypoallergeen. Voor jouw baby niets dan optimale zachtheid en veiligheid!

De Farm Friends van Applepark zijn gemaakt van 100% biokatoen en gevuld met maïsvezels. Deze zachte knuffels zijn hypoallergeen en absoluut vrij van alle schadelijke stoffen die een risico kunnen vormen voor de gezondheid van je kind. Dat betekent voor je kindje veel natuurlijke zachtheid! Geschikt voor kindjes met allergieën of astma. Dit babyspeelgoed wordt geleverd in een verpakking van puur gerecycled karton, bedrukt met soja-inkt. Superverantwoord speelgoed voor je kleintje dus!

De Farm Friends was je het best met de hand in lauwwarm water met een zacht wasmiddel. Laat de knuffel aan de lucht drogen.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8461880100549
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Applepark
 ● SKU (eigen artikel code): ofb-rr-pls
Kenmerken: Kopen in Haarlem

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22535753

Meer Knuffels en Pluche

Meer Knuffels en Pluche aangeboden in deze subrubriek.