Applepark Organic Farm Buddies Ballerina Mouse Blankie


Grote foto applepark organic farm buddies ballerina mouse blankie kinderen en baby knuffels en pluche
€ 14,95
Locatie Haarlem  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Baby’s zachtste knuffeldoek! De Organic Farm Buddies Ballerina Mouse Blankie is een superzachte kleurrijke knuffeldoek die al snel de favoriet van je baby zal zijn. Deze vrolijke muis groeit met je baby mee en wordt ongetwijfeld ook je peuter’s beste


Baby’s zachtste knuffeldoek! De Organic Farm Buddies Ballerina Mouse Blankie is een superzachte kleurrijke knuffeldoek die al snel de favoriet van je baby zal zijn. Deze vrolijke muis groeit met je baby mee en wordt ongetwijfeld ook je peuter’s beste vriendje. De Organic Farm Buddies Ballerina Mouse Blankie is volledig natuurlijk en hypoallergeen. Voor jouw baby niets dan optimale zachtheid en veiligheid!

De Organic Farm Buddies Blankies van Applepark zijn gemaakt van 100% biokatoen, en gevuld met maïsvezels. Deze biologische knuffeldoeken zijn hypoallergeen en absoluut vrij van alle schadelijke stoffen die een risico kunnen vormen voor de gezondheid van je kind. Dat betekent voor je kindje veel natuurlijke zachtheid waar veilig op gesabbeld kan worden! Geschikt voor kindjes met allergieën of astma.

De Organic Farm Buddies Blankies was je het best met de hand in lauwwarm water met een zacht wasmiddel. Laat de knuffel aan de lucht drogen.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8461880100235
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Applepark
 ● SKU (eigen artikel code): ffr-bmb
Kenmerken: Kopen in Haarlem

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22535782

Meer Knuffels en Pluche

Meer Knuffels en Pluche aangeboden in deze subrubriek.