Applepark Organic Farm Buddies Catnap Kitty Squeaky Toy


  • Grote foto applepark organic farm buddies catnap kitty squeaky toy kinderen en baby knuffels en pluche
  • Grote foto applepark organic farm buddies catnap kitty squeaky toy kinderen en baby knuffels en pluche
  • Grote foto applepark organic farm buddies catnap kitty squeaky toy kinderen en baby knuffels en pluche
Grote foto applepark organic farm buddies catnap kitty squeaky toy kinderen en baby knuffels en pluche Grote foto applepark organic farm buddies catnap kitty squeaky toy kinderen en baby knuffels en pluche Grote foto applepark organic farm buddies catnap kitty squeaky toy kinderen en baby knuffels en pluche
€ 10,95
Locatie Haarlem  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Wat een vrolijk katje! Dit schattige 100% natuurlijke knuffeltje met rammelaar en grappig piep-geluidje trekt zeker de aandacht van je baby! Het knuffelkatje is 19 cm hoog en vrolijk paars, blauw en roze gekleurd.


Wat een vrolijk katje! Dit schattige 100% natuurlijke knuffeltje met rammelaar en grappig piep-geluidje trekt zeker de aandacht van je baby! Het knuffelkatje is 19 cm hoog en vrolijk paars, blauw en roze gekleurd. De leuke hartvormige zonnebril geeft de Organic Farm Buddies Catnap Kitty Squeaky Toy een grappige, eigenwijze uitstraling. En wanneer je kindje erin knijpt, laat dit blije katje een grappig piepje horen. Piep, piep… daar wordt je baby blij van!

 

Deze leuke Organic Farm Buddies Catnap Kitty Squeaky Toy is volledig natuurlijk, hypoallergeen, milieuvriendelijk en veilig. Het speelgoed is gemaakt van duurzaam en verantwoord biokatoen en maïsvezels. Dit knuffelspeeltje is daardoor fluweelzacht en absoluut vrij van alle schadelijke stoffen die een risico kunnen vormen voor de gezondheid van je kind. De Organic Farm Buddies Catnap Kitty Squeaky Toy is 100% veilig en sabbelproof en ook geschikt voor kinderen met astma of allergieën. Dit babyspeelgoed wordt geleverd in een verpakking van puur gerecycled karton, bedrukt met soja-inkt. Superverantwoord speelgoed voor je kleintje dus!

 

De Organic Farm Buddies Squeaky Toys was je het best met de hand in lauwwarm water met een zacht wasmiddel. Laat aan de lucht drogen. 

Tip! Combineert ook leuk met de Bandana Slab – roze polka dots.

 
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8461880100679
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Applepark
 ● SKU (eigen artikel code): ofb-sq-ctk
Kenmerken: Kopen in Haarlem

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22535752

Meer Knuffels en Pluche

Meer Knuffels en Pluche aangeboden in deze subrubriek.