Aquafresh Kids - Melktanden Tandenborstel - Roze


sinds 22-10-2021 08:41:43

Grote foto aquafresh kids melktanden tandenborstel roze kinderen en baby dekens en slaapzakjes
prijs: € 2,99
Locatie : Lelystad  (Flevoland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Poetsen met plezier! Met de Aquafresh Kids - Melktanden Tandenborstel - Roze grappige, breedlachende karakter op de tandenborstel maakt tandenpoetsen voor kinderen aantrekkelijk, bovendien zorgen de zachte borstelharen voor een goede reiniging.

Aquafresh Kids - Melktanden Tandenborstel - Roze
Poetsen met plezier! Met de Aquafresh Kids - Melktanden Tandenborstel - Oranje grappige, breedlachende karakter op de tandenborstel maakt tandenpoetsen voor kinderen aantrekkelijk, bovendien zorgen de zachte borstelharen voor een goede reiniging.

Poetsen met plezier! Het grappige, breedlachende karakter op de Aquafresh Kids - Melktanden Tandenborstel - Roze maakt tandenpoetsen voor kinderen aantrekkelijk, bovendien zorgen de zachte borstelharen voor een goede reiniging. 
De tandenborstel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en leuke dierenfiguren, altijd uitgerust met een (reis)kapje in de vorm van een dierenkopje.
Het kopen van tandpasta is ongeveer net zo verleidelijk als het bezoeken van de tandarts. Dat is waarom jij als consument nauwelijks tijd besteedt aan de juiste keuze voor tandpasta. Aquafresh is anders.
Van whitening tot bescherming, het is allemaal opgenomen in de verfrissende drie-kleurentandpasta. Een complete mondverzorging voor een lage prijs.

Specificaties
Merk: Aquafresh
Productsoort: Tandenborstel
Kleur:  Roze
Leeftijd:  3 tot 5 jaar
Inhoud per stuk: 1 tandenborstel + bewaarkop
EAN: 8710464120788
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8710464120788
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Aquafresh
 ● SKU (eigen artikel code): 8.6.1


Kenmerken: Kopen in LelystadKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25183311 Meld aan Aanbodpagina