Autobed Night Speeder Rood


sinds 10-10-2020 4:06:15

  • Grote foto autobed night speeder rood kinderen en baby complete kinderkamers
  • Grote foto autobed night speeder rood kinderen en baby complete kinderkamers
  • Grote foto autobed night speeder rood kinderen en baby complete kinderkamers
  • Grote foto autobed night speeder rood kinderen en baby complete kinderkamers
Grote foto autobed night speeder rood kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto autobed night speeder rood kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto autobed night speeder rood kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto autobed night speeder rood kinderen en baby complete kinderkamers
prijs: € 449
Locatie : Veen  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Autobed Night Speeder Rood
Zo'n mooi autobed zie je maar zelden! De Night Speeder Rood is een heel modern en levensecht bed, dat iedere coureur op zijn (of haar!) slaapkamer wil hebben.

Autobed normaal € 499,00 nu voor € 449,00

*** inclusief bedbodem ***

Dit stevige en solide bed is gemaakt van MDF en leverbaar in Ferrari rood. De opgespoten prints (dus geen loslatende stickers!) zijn afgewerkt met een blanke laklaag. Dit geeft een mooi hoogglans effect en zorgt ervoor dat het gemakkelijk schoon te maken is.
Het bed is voorzien van mooie details, zoals de stoere, verchroomde wielen, een mooie neus met namaaklichten en een rood met gele hoogglans spoiler. Voor extra veiligheid wordt gezorgd met de verhoogde zijkanten, die voorkomen dat uw kind uit bed valt.

De afmetingen zijn: 229 cm lang x 110 cm breed x 60 cm hoog.

Wij hebben de volgende extra opties voor u:
Optie 1:
matras 90 x 200 (14 cm dik met wasbare hoes) nu voor € 75,00
Optie 2:
montage van het autobed nu voor € 75,00

Wanneer u voor optie 1 en 2 samen kiest, betaalt u hiervoor geen € 150,00 maar ... slechts € 100,00!

Voor een extra leuk effect kunt u er led-verlichting met afstandsbediening bij bestellen: nu voor € 58,00

Wij hebben diverse bijpassende meubels in ons assortiment, waarmee u er een complete slaapkamer in racestijl van kunt maken? Elders op deze site vindt u bijvoorbeeld de mooie Benzinepomp kast (Petrol Pump), de Race Kast (wandkast) of het Monza nachtkastje, bureau en/of kledingkast. We informeren u graag over alle mogelijkheden!


 ● 


Wij zijn een internetwinkel die alles op het gebied van slapen heeft. Wij hebben dan ook al ruim 20 jaar ervaring en hebben een mooie complete collectie voor u opgezet. Het grote voordeel is dat alles rechtstreeks vanuit de fabriek aan u geleverd vandaar dat wij ze u kunnen aanbieden voor een lagere prijs dan in de winkel.
Doordat wij bijna geen kosten hebben die een winkel wel heeft zoals een dure showroom,reclame personeel e.d. kunnen wij ver onder de winkelprijs zitten. Wij hebben dan ook geen 8 tot 10 weken levertijd maar kunnen alles zeer snel leveren als het moet al binnen 1 week dat geldt voor bijna voor het gehele assortiment.
De service en garantie staat hoog in het vaandel u krijgt dan ook altijd volledige garantie en alles wordt door ons zelf gedaan.
De bedden worden netjes bij u thuis gebracht (montage in overleg) door onze eigen mensen want bij ons blijft de klant ook nog altijd koning !!
Nieuw showroom op afspraak! bel 06-31229130
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden


Kenmerken: Kopen in VeenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22708410 Meld aan Aanbodpagina