Babylonia draagdoek BB Tai sizer grey plus


sinds 26-3-2023 03:08:16


prijs: € 119,95
Locatie : Anna paulowna  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Prachtige draagdoek van Babylonia. De BB-TAI combineert de eenvoud van een Aziatische Mei Tai met het comfort van een draagdoek! Te gebruiken vanaf de geboorte tot zo lang een kindje gedragen wil worden , zowel op je buik, heup als rug. Met het uitneembare binnenzakje kun je zelfs kleine baby’s al heel gemakkelijk op je rug dragen. De BB-TAI bestaat uit 100% biologisch katoen en wordt gemaakt in een Fair Trade atelier in India. Bij elke BB-TAI wordt een handig draagtasje geleverd.

Deze draagdoek heeft een verstevigde hoofdondersteuning in de zachte rand van de draagdoek. Ook is het insert broekje vervangen, door een meer ergonomische vorm passen ook de allerkleinste kindjes al in een veilige en comfortabele kikkerhouding in de doek, en blijft er voor baby's en kinderen altijd voldoende ruimte voor de beentjes.
Kenmerken Babylonia draagdoek BB Tai sizer grey plus:

 ● 100% biologisch katoen
 ● kan op de buik, op de heup of op de rug gedragen worden
 ● is geschikt voor baby's vanaf de geboorte tot peuters
 ● is geschikt voor alle leeftijden en maten, ook voor jongere en oudere kinderen die een baby zouden kunnen dragen
 ● is voorzien van een hoofdsteun om het hoofdje van de slapende baby's te ondersteunen
 ● is compact en erg licht en dus geschikt voor alle seizoenen
 ● bevat geen toxische verfstoffen en is geweven in een speciale techniek die ervoor zorgt dat de doek perfect zit op het lichaam van ouder en kind
 ● kan gebruikt worden om 'huid op huid' te dragen en om borstvoeding te geven
Wasinstructies:
Naast deze Babylonia draagdoek BB Tai sizer grey plus kun je bij ons terecht voor de hele collectie draagdoeken van Babylonia.
Waarom een draagdoek?
In een draagdoek ervaart je baby de wereld vanuit een voor hem veilige positie. De massa prikkels die hij op korte tijd te verwerken krijgt boezemen hem, zo knus gedragen, geen angst in. Dit gevoel van veiligheid leidt tot de ontwikkeling van een positief zelfbeeld en vormt later de basis voor een zelfbewuste en zelfverzekerde persoonlijkheid.

In een draagdoek wordt de baby niet gedwongen om passief en wachtend de dag door te brengen, maar neemt hij op een natuurlijke manier deel aan jouw activiteiten. De baby krijgt zo heel wat te zien en te horen, wat zijn psychosociale ontwikkeling ten goede komt. Vanaf een veilig plekje krijgt hij de kans om vanop ooghoogte mee te communiceren met de mensen en wereld om hem heen. Wordt het hem even te veel dan sluit hij zijn oogjes en valt in slaap tegen de borst van zijn drager.

Ook zijn lichamelijke ontwikkeling wordt op veel verschillende manieren gestimuleerd. Door alle bewegingen en aanrakingen wordt een goede ontwikkeling van de fijne en grove motoriek bevorderd. Je kindje zit veilig in de draagdoek terwijl hij volop kan voelen, aaien, grijpen en knijpen. De ontwikkeling van de spieren en de gewrichten wordt ook gestimuleerd door je kindje in de M-houding* te dragen. Let op want in veel draagzakken zit je kindje niet in deze ergonomische houding. Alleen met een draagdoek ben je zeker dat je je kindje altijd de juiste ondersteuning kunt geven.

* M-houding : Als het bekken van je kindje op de juiste manier ondersteund wordt, zullen de ruggengraat en de nek van je kindje in een natuurlijke bocht gekromd worden en zal zijn gewicht door zijn bekken gedragen worden. Om deze houding te krijgen moeten de knieholtes van je kindje (lichtjes opgetrok
Kenmerken: Kopen in Anna paulownaKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 29920589 Meld aan Aanbodpagina