Babylonia draagdoek Tricot-Slen Design blue stipple


sinds 23-10-2022 06:39:58

Grote foto babylonia draagdoek tricot slen design blue stipple kinderen en baby overige babyartikelen Grote foto babylonia draagdoek tricot slen design blue stipple kinderen en baby overige babyartikelen Grote foto babylonia draagdoek tricot slen design blue stipple kinderen en baby overige babyartikelen Grote foto babylonia draagdoek tricot slen design blue stipple kinderen en baby overige babyartikelen Grote foto babylonia draagdoek tricot slen design blue stipple kinderen en baby overige babyartikelen Grote foto babylonia draagdoek tricot slen design blue stipple kinderen en baby overige babyartikelen
prijs: € 79
Locatie : Anna paulowna  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Prachtige draagdoek van Babylonia in de kleur blauw. De Tricot-Slen Design is een stijlvolle rekbare draagdoek, gebreid met 2 kleuren garen. Het resultaat is een prachtige draagdoek met net dat tikkeltje meer. Verder beantwoordt de Tricot-Slen Design aan dezelfde eigenschappen als de Tricot-Slen Organic. De Tricot-Slen Design is een draagdoek met lichte stretch waardoor hij ontzettend gemakkelijk in gebruik is. Eerst knopen, dan je baby: ideaal voor beginners. De Tricot-Slen past iedereen. Als je kleiner bent, kan je een extra keer rondbinden. Dankzij een zeer bijzondere breitechniek, speciaal ontwikkeld voor Babylonia, is de Tricot-Slen Design knuffelzacht, biedt hij optimaal comfort én geeft de perfecte ondersteuning. Geschikt om kinderen van 3 tot 15 kg te dragen.

De Tricot-Slen Design is een ergonomische drager waarbij je kindje in de M-houding gedragen wordt en de natuurlijke kromming in de rug optimaal ondersteund wordt.
Kenmerken Babylonia draagdoek Tricot-Slen Design blue stipple:

 ● 100% biologisch katoen
 ● is geschikt voor kinderen van 3 tot 15 kg
 ● één maat, past altijd
 ● ergonomische drager, kindje wordt in de M-houding gedragen
Wasinstructies:
Naast deze Babylonia draagdoek Tricot-Slen Design blue stipple kun je bij ons terecht voor de hele collectie draagdoeken van Babylonia.
Waarom een draagdoek?
In een draagdoek ervaart je baby de wereld vanuit een voor hem veilige positie. De massa prikkels die hij op korte tijd te verwerken krijgt boezemen hem, zo knus gedragen, geen angst in. Dit gevoel van veiligheid leidt tot de ontwikkeling van een positief zelfbeeld en vormt later de basis voor een zelfbewuste en zelfverzekerde persoonlijkheid.

In een draagdoek wordt de baby niet gedwongen om passief en wachtend de dag door te brengen, maar neemt hij op een natuurlijke manier deel aan jouw activiteiten. De baby krijgt zo heel wat te zien en te horen, wat zijn psychosociale ontwikkeling ten goede komt. Vanaf een veilig plekje krijgt hij de kans om vanop ooghoogte mee te communiceren met de mensen en wereld om hem heen. Wordt het hem even te veel dan sluit hij zijn oogjes en valt in slaap tegen de borst van zijn drager.

Ook zijn lichamelijke ontwikkeling wordt op veel verschillende manieren gestimuleerd. Door alle bewegingen en aanrakingen wordt een goede ontwikkeling van de fijne en grove motoriek bevorderd. Je kindje zit veilig in de draagdoek terwijl hij volop kan voelen, aaien, grijpen en knijpen. De ontwikkeling van de spieren en de gewrichten wordt ook gestimuleerd door je kindje in de M-houding* te dragen. Let op want in veel draagzakken zit je kindje niet in deze ergonomische houding. Alleen met een draagdoek ben je zeker dat je je kindje altijd de juiste ondersteuning kunt geven.

* M-houding : Als het bekken van je kindje op de juiste manier ondersteund wordt, zullen de ruggengraat en de nek van je kindje in een natuurlijke bocht gekromd worden en zal zijn gewicht door zijn bekken gedragen worden. Om deze houding te krijgen moeten de knieholtes van je kindje (lichtjes opgetrokken en geplooid) hoger zitten dan zijn billetjes, in de zogenaamde M-houding. Het ruggetje van je kindje is dan mooi rond en hij ligt dan comfortabel met het hoofdje tegen jouw lichaam.
Over Babylonia:
De draagdoeken van Babylonia zijn van de hoogste kwaliteit, mooi afgewerkt, heerlijk knus & zacht en allemaal gemaakt van verantwoorde materialen! De duidelijke i
Kenmerken: Kopen in Anna paulownaKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 29109497 Meld aan Aanbodpagina