Babylonia draagdoek Tricot-Slen Organic moon mist grey


sinds 26-10-2022 13:24:08

Grote foto babylonia draagdoek tricot slen organic moon mist grey kinderen en baby overige babyartikelen Grote foto babylonia draagdoek tricot slen organic moon mist grey kinderen en baby overige babyartikelen Grote foto babylonia draagdoek tricot slen organic moon mist grey kinderen en baby overige babyartikelen Grote foto babylonia draagdoek tricot slen organic moon mist grey kinderen en baby overige babyartikelen Grote foto babylonia draagdoek tricot slen organic moon mist grey kinderen en baby overige babyartikelen Grote foto babylonia draagdoek tricot slen organic moon mist grey kinderen en baby overige babyartikelen Grote foto babylonia draagdoek tricot slen organic moon mist grey kinderen en baby overige babyartikelen Grote foto babylonia draagdoek tricot slen organic moon mist grey kinderen en baby overige babyartikelen Grote foto babylonia draagdoek tricot slen organic moon mist grey kinderen en baby overige babyartikelen
prijs: € 84,95
Locatie : Anna paulowna  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Prachtige draagdoek van Babylonia in de kleur grijs. Een comfortabele draagdoek, heerlijk zacht en gemaakt van 100% biologische katoen zonder elastan. Lekker knus en warm in de winter maar ook perfect geschikt voor tussenseizoen en koelere zomers. Op een hete zomerdag of voor een warm klimaat raden we de Tricot Slen Cool aan.

De Tricot-Slen is een gebreide draagdoek en wordt in Nederland geproduceerd. Er zijn 2 varianten; de Tricot-Slen Organic in 100% biologisch katoen en de Tricot-Slen Cool gemaakt van Newlife™ garen (gerecycleerde PET-flessen). De Tricot-Slen kan al meteen vanaf de geboorte gebruikt worden en je kunt je baby op verschillende manieren dragen, zowel liggend als rechtop. De manier van aandoen is altijd hetzelfde, je hoeft dus maar één knoopwijze te onthouden.

Een belangrijk criterium is “de rekbaarheid” van de stof.


 ● Hoe minder de stof in de lengte rekt hoe beter! Stof die in de breedte en diagonaal rekt geeft comfort maar als de stof ook in de lengte rekt dan zakt de baby naar beneden.
 ● Wanneer de stof bovendien elastan bevat gaat de baby ‘bouncen’ (op en neer bewegen). Vervelend voor de baby maar ook voor de drager want het gewicht voelt zwaarder aan.
 ● Een draagdoek die in alle richtingen rekt, moet je extreem strak aan doen om te vermijden dat je kindje meteen vanaf het begin te laag zit. Dit zal vaak een ‘beklemmend’ gevoel veroorzaken.
De Tricot-Slen is een draagdoek met lichte stretch waardoor hij ontzettend gemakkelijk in gebruik is. Dankzij een zeer bijzondere breitechniek , ontwikkeld in nauwe samenwerking met de producent in Nederland, biedt de Tricot-Slen optimaal comfort én geeft hij perfecte ondersteuning . Deze unieke techniek maakt dat de stof wel aangenaam rekt in de breedte en diagonaal waardoor je de draagdoek gemakkelijk aan kunt doen maar nauwelijks in de lengte. Bovendien wordt er in de Tricot-Slen geen elastan gebruikt, dus je kindje zal niet “bouncen” maar zit heerlijk comfortabel tegen je aan!

De Tricot-Slen is verkrijgbaar in 1 maat en past altijd ! Omdat de knoopwijze van de Tricot-Slen zo gemakkelijk is en de stof heel soepel, kun je de draagdoek snel aandoen en is hij heel eenvoudig in gebruik.
Kenmerken Babylonia draagdoek Tricot-Slen Organic moon mist grey:

 ● 100% biologisch katoen
 ● GOTS gecertificeerd
 ● is geschikt voor kinderen van 3 tot 15 kg
 ● één maat, past altijd
Wasinstructies:
Naast deze Babylonia draagdoek Tricot-Slen Organic moon mist grey kun je bij ons terecht voor de hele collectie draagdoeken van Babylonia.
Waarom een draagdoek?
In een draagdoek ervaart je baby de wereld vanuit een voor hem veilige positie. De massa prikkels die hij op korte tijd te verwerken krijgt boezemen hem, zo knus gedragen, geen angst in. Dit gevoel van veiligheid leidt tot de ontwikkeling van een positief zelfbeeld en vormt later de basis voor een zelfbewuste en zelfverzekerde persoonlijkheid.

In een draagdoek wordt de baby niet gedwongen om passief en wachtend de dag door te brengen, maar neemt hij op een natuurlijke manier deel aan jouw activiteiten. De baby krijgt zo heel wat te zien en te horen, wat zijn psychosociale ontwikkeling ten goede komt. Vanaf een veilig plekje krijgt hij de kans om vanop ooghoogte mee te communiceren met de mensen en wereld om hem heen
Kenmerken: Kopen in Anna paulownaKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 28576632 Meld aan Aanbodpagina