Bedrukte Garlando Class Indoor


  • Grote foto bedrukte garlando class indoor kinderen en baby overige
  • Grote foto bedrukte garlando class indoor kinderen en baby overige
Grote foto bedrukte garlando class indoor kinderen en baby overige Grote foto bedrukte garlando class indoor kinderen en baby overige
€ 1209
Locatie Veghel  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

● Geschikt voor promotie ● Hufterproof voetbaltafel ● Ideaal voor scholen en verenigingen


Het kabinet van deze Garlando voetbaltafel is gemaakt van 25 mm dik MDF in een zwarte kleur met aluminium hoeken. De metalen poten zijn voorzien van een zware zilveren poedercoating en hebben leg levellers voor extra stabiliteit. De tafel heeft een bovenglasplaat en een gesloten ballensysteem. 
Garlando Class Indoor Voetbaltafel
De voetbaltafel wordt standaard geleverd met 10 witte balletjes. De Stangen zijn 16 mm met gegoten poppen in de kleur rood en blauw en zijn bijna onverwoestbaar.
De Garlando Class Indoor is voorzien met een zandgestraalde speelveldruit en ergonomische handles dat voor meer grip zorgt.
Garlando voetbaltafel Bedrukken
De meeste modellen voetbaltafels van Garlando kunnen grafisch bedrukt worden naar de wensen van de klant. De voetbaltafels kunnen op verschillende manieren worden bedrukt. De meest logische optie is de gehele buitenzijde van de tafel, dus de lange en korte buitenzijkanten te bedrukken. De extra/andere mogelijkheden zijn de lange en korte binnen zijkanten, de tellerpanelen en het speelveld. De poppen en scoretellers worden in kleur aangepast aan de hoofdkleuren die de uiteindelijke tafel krijgt.

Een voetbaltafel bedrukken geeft een geheel nieuwe dimensie aan uw promotie omdat deze manier van bedrijfspromotie niet alleen te zien is maar ook te gebruiken is waardoor de te verspreiden boodschap nadrukkerlijker tot uiting komt. De reeds door velen beaamde kwaliteit van de Garlando voetbaltafel betekend ook dat de levensduur van de boodschap die de tafel vertegenwoordigd lang en duurzaam zal zijn. In Europa hebben reeds vele bedrijven en organisaties het nut van deze promotie vorm ervaren zoals bijvoorbeeld Carlsberg, Jupiler, Intersport, DHL , Sony of gerenommeerde voetbalclubs zoals bijv. AC Milan, Juventus, Bayern Muenchen etc.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8029975223735
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Garlando
 ● SKU (eigen artikel code): 20220-bedrukt
Kenmerken: Kopen in Veghel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23057697

Meer Overige

Meer Overige aangeboden in deze subrubriek.