BeSafe iZi Modular iSize Black Cab


sinds 8-8-2019 21:50:18

  • Grote foto besafe izi modular isize black cab kinderen en baby autostoeltjes
  • Grote foto besafe izi modular isize black cab kinderen en baby autostoeltjes
  • Grote foto besafe izi modular isize black cab kinderen en baby autostoeltjes
  • Grote foto besafe izi modular isize black cab kinderen en baby autostoeltjes
Grote foto besafe izi modular isize black cab kinderen en baby autostoeltjes Grote foto besafe izi modular isize black cab kinderen en baby autostoeltjes Grote foto besafe izi modular isize black cab kinderen en baby autostoeltjes Grote foto besafe izi modular isize black cab kinderen en baby autostoeltjes
prijs: € 379
Locatie : Achel  (Vlaams-Limburg)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

BeSafe iZi Modular iSize Black Cab Autostoel voor kinderen van 6 mnd tot 4 jaar.
BeSafe iZi Modular iSize Black Cab
Met de de BeSafe iZi Modular iSize autostoel breng jij je kindje veilig op plek van bestemming! Deze autostoel is geschikt voor kinderen van 0 tot 18 kg en multifuctioneel; hij is namelijk zowel voorwaarts als achterwaarts te gebruiken. Uit diverse testen is gebleken dat het veiliger is om kinderen tot ten minste 4 jaar achterwaarts te vervoeren, met de BeSafe iZi Modular iSize is dat geen enkel probleem!
Naast superveilig is de BeSafe iZi Modular iSize comfortabel voor je kleine dankzij de 10 mogelijke standen van de rugleuning. Zo zit je kindje altijd prettig, of hij/zij nou wil slapen, spelen of om zich heen wil kijken. Verder bepaal je zelf hoeveel ruimte de autostoel inneemt en hoeveel beenruimte je kind heeft. Ook de hoofdsteun is verstelbaar en bovendien heerlijk zacht. Zo kan het autostoeltjes dus volledig worden aangepast naar de wensen van jouw kind. 
Ook voor papa en mama is deze autostoel een uitkomst. Door de eenvoud van de base van het Modular systeem is montage heel makkelijk, hierdoor wordt het risico om de autostoel verkeerd in de auto te installeren tot een minimum beperkt. Bovendien zijn de veiligheidsgordels van het autostoeltje voorzien van magneetjes, waardoor je kleine extra makkelijk in de autostoel gezet kan worden zonder dat de gordels in de weg zitten. Zo wordt reizen voor iedereen een feestje!
Modular Serie
De iZi Modular Family is het gloednieuwe kinderveiligheidssysteem van BeSafe, voor pasgeboren baby’s tot kinderen van ca. 4 jaar! BeSafe iZi Modular is een modulair systeem van autozitjes voor kinderen bestaande uit een ISOfix-compatibele basis en twee verschillende kinderzitjes die voldoen aan de nieuwe EU-norm R-129 (I-Size). Deze base is ook te gebruiken voor het BeSafe iZi Go Modular Groep 0 Autostoeltje. Van dit systeem heb je dus jarenlang plezier! 
Bevestigen met de iZi Modular Base
In de BeSafe iZi Modular iSize kunnen kinderen tot de leeftijd van ongeveer 4 jaar (lengte 105cm) tegen de rijrichting in de auto meerijden. De iZi Modular Family laat zich veilig en vlot installeren met een snelklikmontage op de speciaal daarvoor bestemde i-Size-basis.  Deze wordt standaard niet meegeleverd . Het risico op onjuist installeren is minimaal. De BeSafe iZi Modular voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm. Zo kun jij met een gerust gevoel op pad. Dankzij het Side Impact Protection Systeem worden het hoofd en de nek van je kind optimaal beschermd bij een zijwaartse aanrijding, hierdoor is de autostoel extra veilig. 
Eigenschappen:

 ● Geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 4 jaar (plm 18 kg)
 ● Handige magneten houden de gordels opzij bij het instappen
 ● Hoofdsteun en comfortabele, zachte bekleding.
 ● In 10 standen verstelbare hoofdsteun 
 ● In 10 standen verstelbare rugleuning 
 ● Kan zowel voorwaarts als achterwaarts gebruikt worden
 ● Voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnormen
 ● Dit autostoeltje is uitsluitend te gebruiken in combinatie met de BeSafe iZi Modular Base
 ●  Let op:  de BeSafe iZi Modular Base is niet standaard meegeleverd . Los bij te bestellen
 ● Dankzij deze iZi Modular iSize Isofix basis is installatie in de auto zeer eenvoudig
 ● Verschuifbare frontbeugel voor meer nuttige ruimte of meer bergruimte voor uw kind 
  Zithouding:

 ● Tegen de r
Kenmerken: Kopen in AchelKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22949836 Meld aan Aanbodpagina