Bigjigs Toys Houten Speelgoed Brandweerwagen 2-in-1


  • Grote foto bigjigs toys houten speelgoed brandweerwagen 2 in 1 kinderen en baby overige
  • Grote foto bigjigs toys houten speelgoed brandweerwagen 2 in 1 kinderen en baby overige
  • Grote foto bigjigs toys houten speelgoed brandweerwagen 2 in 1 kinderen en baby overige
  • Grote foto bigjigs toys houten speelgoed brandweerwagen 2 in 1 kinderen en baby overige
Grote foto bigjigs toys houten speelgoed brandweerwagen 2 in 1 kinderen en baby overige Grote foto bigjigs toys houten speelgoed brandweerwagen 2 in 1 kinderen en baby overige Grote foto bigjigs toys houten speelgoed brandweerwagen 2 in 1 kinderen en baby overige Grote foto bigjigs toys houten speelgoed brandweerwagen 2 in 1 kinderen en baby overige
€ 16,95
Locatie Haarlem  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Baby's eerste brandweerwagen! Dit leuke 2-in-1 speelgoed in de vorm van een houten brandweerwagen is goed voor uren speelplezier. Je kindje kan de rode brandweerwagen met wielen laten rondrijden door deze te duwen. Maar eerst moet de brandweerwagen ...


Baby's eerste brandweerwagen! Dit leuke 2-in-1 speelgoed in de vorm van een houten brandweerwagen is goed voor uren speelplezier. Je kindje kan de rode brandweerwagen met wielen laten rondrijden door deze te duwen. Maar eerst moet de brandweerwagen worden opgebouwd! De Houten Brandweerwagen 2-in-1 bestaat uit losse houten blokken en kan als stapelpuzzel worden opgebouwd. Zo leert je kind spelenderwijs puzzelen en wordt het probleemoplossend vermogen gestimuleerd. Is de brandweerwagen klaar? Rijden maar!

 

Deze Houten Brandweerwagen 2-in-1 nodigt je kind uit om de verschillende blokken vast te pakken en in de juiste volgorde op te stapelen, zodat de brandweerwagen correct wordt opgebouwd. Door de grote blokken is dit zelfs voor de kleinste handjes gemakkelijk. Dit 2-in-1 speelgoed bestaat uit 7 speelstukken en stimuleert je kind om creatief te spelen, te puzzelen en te leren.Bigjigs Toys is een sympathiek familiebedrijf dat in 1985 werd opgericht en in eerste instantie alleen legpuzzels produceerde. Deze werden liefdevol en met de hand gemaakt in het tuinhuisje en op de veranda van het gezin! Nog steeds maakt dit hardwerkende en toegewijde familiebedrijf duurzaam speelgoed van hoge kwaliteit, inmiddels ondersteund door een team van loyale medewerkers.

 

Het speelgoed van Bigjigs Toys is gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen en voldoet aan alle EU-richtlijnen. Dit superveilige speelgoed is vrij van alle schadelijke stoffen die een gevaar kunnen zijn voor de gezondheid van je kind.

 

Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.

Afmetingen: 20,5 cm x 12,5 cm x 8 cm.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 0691621531266
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Bigjigs Toys
 ● SKU (eigen artikel code): stckng-frngn
Kenmerken: Kopen in Haarlem

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22535738

Meer Overige

Meer Overige aangeboden in deze subrubriek.