Bio Oil - Body olie - 125ml


sinds 22-3-2021 03:09:05

Grote foto bio oil body olie 125ml kinderen en baby kraamcadeaus en geboorteborden
prijs: € 14,99
Locatie : Lelystad  (Flevoland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Bio-Oil is een gespecialiseerd huidverzorgingsproduct dat bijdraagt tot het verzachten van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken.
Bio Oil - Body olie - 125ml
Littekens, huidstriemen en pigmenten worden minder zichtbaar met Bio-Oil.
Gespecialiseerd huidverzorgingsproduct dat helpt bij het verminderen van de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken . De formule wlke het unike ingredient PurCellin Oil bevat,is ook uitermate geschikt voor verouderende en uitgedroogde huid
Bio-Oil is een gespecialiseerd huidverzorgingsproduct dat bijdraagt tot het verzachten van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken. Deze geavanceerde formule, die het unieke ingrediënt PurCellin Oil bevat, is ook uitermate geschikt voor talrijke andere huidproblemen, waaronder de verouderende huid en uitgedroogde huid.
Het verminderen van het onstaan van littekens
Bio-Oil draagt bij tot het verminderen van alle soorten littekens. Ook is het zeer effectief voor het behoud van elasticiteit van het littekenweefsel op gewrichten en andere plaatsen waar veel beweging plaatsvindt.
Het verminderen van het ontstaan van huidstriemen/striae
Bio-Oil is zeer doeltreffend bij het verminderen van het uiterlijk van bestaande huidstriemen. Bio-Oil verhoogt de elasticiteit van de huid waardoor de kans dat nieuwe huidstriemen ontstaan verkleind wordt.
Het voorkomen van zwangerschapsstriemen
Volgens schatting is 75-90% van vrouwen vatbaar voor huidstriemen tijdens de zwangerschap, vooral in de tweede en derde trimesters. De kans dat huidstriemen ontstaan loopt uiteen en is afhankelijk van huidtype, ras, leeftijd, dieet en het vochtgehalte van de huid.
Verminderen van het ontstaan van pigmentvlekken.
Bio-Oil vermindert het ontstaan van pigmentvlekken die veroorzaakt worden door hormonale schommelingen, huid-blekende middelen of overmatige blootstelling aan zonlicht. Pigmentvlekken worden opvallender tijdens zwangerschap, overgang en na blootstelling aan hoge hoeveelheden UV-straling.
Verouderende huid
Een verzakkende en gerimpelde huid wordt meestal in verband gebracht met ouder worden. Een slapper wordende en gerimpelde huid wordt vooral veroorzaakt door het afnemen van de collageen en elastine structuren in de dermis. Bio-Oil bevat talrijke ingrediënten die de huid elastischer maken. De huid voelt daardoor zachter, gladder en soepeler aan. De effecten van verslappingen en rimpels worden hierdoor tegengegaan. Bio-Oil is vochtinbrengend waardoor de textuur, de kleur en het ontstaan van kleine lijnen en rimpels vermindert.
Uitgedroogde huid
Bio-Oil vult de natuurlijke olieën van de huid aan die verwijderd zijn door factoren zoals:
✓ Regelmatig baden/wassen met harde zeep
✓ Overmatige transpiratie
✓ Weersomstandigheden waaronder blootstelling aan zon en wind
✓ Centrale verwarming en air conditioning
✓ Slecht dieet en/of onvoldoende inname van water.
Specificatie's:
Merk: Bio Oil 
Productsoort: Body olie
Inhoud: 125ml
EAN:  6001159111351


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 6001159111351
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Bio Oil
 ● SKU (eigen artikel code): 12.7.10
 ● Import prijs: € 14,99


Kenmerken: Kopen in LelystadKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24610910 Meld aan Aanbodpagina