Brandweerwagen bed Firetruck


sinds 10-5-2020 4:08:05

  • Grote foto brandweerwagen bed firetruck kinderen en baby complete kinderkamers
  • Grote foto brandweerwagen bed firetruck kinderen en baby complete kinderkamers
  • Grote foto brandweerwagen bed firetruck kinderen en baby complete kinderkamers
Grote foto brandweerwagen bed firetruck kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto brandweerwagen bed firetruck kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto brandweerwagen bed firetruck kinderen en baby complete kinderkamers
prijs: 
€ 449
Locatie : Veen  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Brandweerbed Firetruck
Dit is echt een stoer brandweerbed! Voor ieder kind dat al jaren brandweer wil worden, wordt deze droom werkelijkheid met deze prachtige brandweerwagen om in te slapen én te spelen.

Brandweerbed normaal € 499,00 nu voor € 449,00

*** inclusief bedbodem! ***

Het bed is voorzien van allerlei leuke details, zoals een draaibaar stuur, ladders en brandblussers, een zwaalicht op het dak én lichten die echt kunnen branden (led-verlichting). Een levensechte brandweerwagen dus!
De prints zijn er allemaal op gespoten en daarna met blanke, kindvriendelijke lak afgewerkt: veilig voor uw kind en makkelijk schoon te maken. Het bed heeft een lage instap en is voorzien van verhoogde zijdes, voor extra veiligheid.
Het is gemaakt van massief MDF, dus van zeer stevige kwaliteit.
De afmetingen van het bed zijn: 223 lang x 101 breed x 101 hoog.
Dankzij de bijgeleverde handleiding kunt u dit bed gemakkelijk zelf monteren, maar u kunt ook voor onderstaande optie kiezen.

Als extra opties bieden wij u aan:
Optie 1:
Matras 90 x 200 14 cm dik met wasbare hoes nu € 75,00
Optie 2:
Montage van het autobed nu € 75,00

Indien u beide opties neemt, betaalt u slechts € 100,00 voor matras en montage samen!

 ● 


Wij zijn een internetwinkel die alles op het gebied van slapen heeft. Wij hebben dan ook al ruim 20 jaar ervaring en hebben een mooie complete collectie voor u opgezet. Het grote voordeel is dat alles rechtstreeks vanuit de fabriek aan u geleverd vandaar dat wij ze u kunnen aanbieden voor een lagere prijs dan in de winkel.
Doordat wij bijna geen kosten hebben die een winkel wel heeft zoals een dure showroom,reclame personeel e.d. kunnen wij ver onder de winkelprijs zitten. Wij hebben dan ook geen 8 tot 10 weken levertijd maar kunnen alles zeer snel leveren als het moet al binnen 1 week dat geldt voor bijna voor het gehele assortiment.
De service en garantie staat hoog in het vaandel u krijgt dan ook altijd volledige garantie en alles wordt door ons zelf gedaan.
De bedden worden netjes bij u thuis gebracht (montage in overleg) door onze eigen mensen want bij ons blijft de klant ook nog altijd koning !!
Nieuw showroom op afspraak! bel 06-31229130
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden


Kenmerken: Kopen in VeenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 19662412 Meld aan Aanbodpagina