Buffalo Airhockeytafel ICE 8ft (muntinworp)


sinds 25-11-2021 03:03:37

Grote foto buffalo airhockeytafel ice 8ft muntinworp kinderen en baby overige
prijs: € 3798,95
Locatie : Vijfhuizen  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Kleurrijke Buffalo Ice 8ft airhockeytafel
De Buffalo Ice is een hoogwaardig airhockeytafel met optimale speeleigenschappen. Dit model is uiterst duurzaam door toepassing van topkwaliteit materialen. De vrolijke kleuren en toegepaste ledverlichting zorgen ervoor dat mensen uitgenodigd worden om te airhockeyen. De Buffalo Ice 8ft is geschikt voor commercieel gebruik. Een speeltafel die veel te vinden is in speelhallen, horecagelegenheden en op campings.
De Ice 8ft heeft een goed doordacht ontwerp, voorzien van de beste eigenschappen om de meest optimale speelbeleving te realiseren. Te beginnen bij het speelveld. Deze is vervaardigd uit roestvrij staal voor een subliem glijoppervlak. Het speelveld heeft een ideale afmeting van 219x110 cm en is voorzien van talloze minuscule gaatjes om de lucht onder puck door te blazen. Hierdoor glijdt de puck met topsnelheid heen en weer over het speloppervlak. Het plexiglas veiligheidsscherm biedt hierbij de nodige bescherming, zodat opvliegende pucks zoveel mogelijk voorkomen worden. De gemonteerde lamp boven de tafel, zorgt voor een goede lichtverdeling boven het speelvlak en bevat aan beide uiteindes een elektronisch scorebord.
De speelkast van de tafel bevat twee geïntegreerde, elektrische luchtmotoren. Deze blazen lucht door de gaten van het speelveld. De kast is voorzien van een elektrische muntinworp waardoor er tegen betaling van 50 cent, 1 euro, 2 euro of tokens gebruik gemaakt kan worden van de airhockeytafel. Tevens is de onderzijde voorzien van ultraviolette verlichting, zodat de Ice vanuit alle kanten verlicht is. De hoeken en bovenranden van de kast zijn voorzien van stootranden en afgeronde hoeken voor extra veiligheid. Tot slot is de tafel voorzien van vier zware poten met daaronder rode grote stelvoeten. Ideaal om de tafel daarop af te stellen.
Kenmerken Buffalo Ice 8ft
 ● Afmetingen 239x130x82 cm (lxbxh)
 ● Afmeting speelveld 219x110 cm
 ● Geschikt voor commercieel gebruik
 ● Voorzien van elektronisch scorebord
 ● Inclusief elektronische muntinworp
 ● Inclusief 4 pushers en 4 pucks
 ● Voorzien van muntinworp
 ● Gewicht 210 kg
 ● 2 jaar garantie

Funty staat voor Robuuste, duurzame en veilige producten met lange garantie en met zeer goede eigenschappen.
Producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs.
Bekijk al onze shops voor  een uitgebreide toelichting van ons assortiment en keuzehulp!
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden


Kenmerken: Kopen in VijfhuizenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23598016 Meld aan Aanbodpagina