Buffalo Airhockeytafel Shark 8ft outdoor (muntinworp)


sinds 25-12-2020 03:05:27

Grote foto buffalo airhockeytafel shark 8ft outdoor muntinworp kinderen en baby overige
prijs: € 4498,99
Locatie : Vijfhuizen  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Buffalo Shark 8ft outdoor
De Buffalo Shark is een hoogwaardig airhockeytafel voorzien van unieke speeleigenschappen. Dit model is geschikt voor buitengebruik, maar kan uiteraard ook gewoon binnen geplaatst worden. Een zeer duurzame tafel die vaak aangeschaft wordt voor commercieel gebruik. De kleurrijke tafel met haaienprint op de zijkant zorgt voor optimaal entertainment. Een tafel die veel te vinden is in speelhallen, horecagelegenheden en op campings. Door toepassing van hoogwaardige materialen, heeft de Shark 8ft een levensduur van 10 jaar en langer.
Uniek aan de Shark 8ft is het gepatenteerde weerbestendig ontwerp. Het speeloppervlak is voorzien van een speciaal drainagesysteem en alle materialen zijn weerbestendig gemaakt. Hierdoor kan de speeltafel wind en weer doorstaan. Desalniettemin is de speeltafel ook een aanwinst om binnen te zetten. Met een groot speelveld van 218x110 cm wordt de meest optimale speelbeleving geboden. Het speeloppervlak is, net als de buitenzijdes, voorzien van een diepzee print en wordt vanaf de onderzijde opgelicht door ultraviolet licht. De colour-shifting ledverlichting om het speelveld, geven spelers een vrolijk gevoel wat extra uitnodigt om te airhockeyen op de Buffalo Shark 8ft. De overhangende brug scheid het speelveld in tweeën en toont een elektronische weergave van de tussenstand.
De bekisting van de Shark 8ft is zeer zwaar uitgevoerd, voorzien van een diepzee print en weerbestendige coating. Hier zitten de luchtmotoren geïntegreerd die de lucht voor het speelveld blazen. De Shark 8ft is voorzien van elektronische muntinworp, geschikt voor verschillende eenheden (50 cent, 1 of 2 euro of tokens). Dit alles wordt opgevangen door vier robuuste poten. Aan de hand van de rode stelvoeten is de tafel waterpas te stellen en kan het spel direct beginnen. De Buffalo Shark 8ft wordt compleet met 4 pushers en pucks geleverd.
Kenmerken Buffalo Shark 8ft outdoor
 ● Afmetingen 238x130x82 cm (lxbxh)
 ● Afmeting speelveld 218x110 cm
 ● Geschikt voor commercieel gebruik
 ● Ultraviolet verlichting onder tafel
 ● Uitgerust met speciaal drainagesysteem
 ● Voorzien van elektronisch scorebord
 ● 32 programmeerbare speelinstellingen
 ● Inclusief elektronische muntinworp
 ● Inclusief 4 pushers en 4 pucks
 ● Voorzien van muntinworp
 ● Gewicht 200 kg
 ● 2 jaar garantie

Funty staat voor Robuuste, duurzame en veilige producten met lange garantie en met zeer goede eigenschappen.
Producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs.
Bekijk al onze shops voor  een uitgebreide toelichting van ons assortiment en keuzehulp!
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden


Kenmerken: Kopen in VijfhuizenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23598018 Meld aan Aanbodpagina