Chicco Wipstoel / Ligstoel Hoopla Blossom


sinds 27-8-2023 12:24:27


prijs: € 84,99
Locatie : Amersfoort  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De Chicco Hoopla  is een comfortabele en plezierige relax die de groei van het kindje volgt en ervoor  zorgt dat het zich in alle veiligheid ontspant en amuseert.

Eerst is de Chicco Hoopla te gebruiken als wipstoel vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden (0-9kg). Later kan de Chicco Hoopla worden gebruikt als comfortabele ligstoel door de verkleiner en veiligheidsgordel te verwijderen (van 12 maanden tot 18kg).

De relax is voorzien van een modulair verkleinkussen bestaande uit 2 delen, met een hoofdsteun die op verschillende hoogtes kan versteld worden, om de meest geschikte positie te vinden tijdens de groei van het kindje. Het verkleinkussen is afneembaar om meer plaats te bieden aan het kindje als het groter wordt. Het brede, gewatteerde zitje van de relax garandeert een optimaal comfort.


Dankzij de handvaten aan de zijkant, is de rugleuning eenvoudig in 4 standen verstelbaar, zodat de meest comfortabele stand kan gekozen worden. De relax kan in vaste of schommelstand gebruikt worden.


De Chicco Hoopla is uitgerust met een verstelbare speelboog , voorzien van een exclusief en vernieuwend SlideLine systeem, waardoor de speeltjes langs de speelboog verschoven kunnen worden, om elke dag een nieuw speelscenario te creëren. Alle speeltjes zijn afneembaar en bieden het kindje verschillende multisensoriële activiteiten. 


Twee knoppen aan de binnenkant van de poten zorgen ervoor dat de wipstoel eenvoudig op te vouwen is. Zo is hij uiterst compact en kan hij gemakkelijk meegenomen worden aan de draagriemen.
Kenmerken  wipstoel  Chicco Hoopla

 ●  Eerst te gebuiken als wipstoel (0-9kg)
 ●  Later te gebruiken als ligstoel (12 maanden - 18kg)
 ●  Breed en gewatteerd zitje, garandeert optimaal comfort 
 ●  Vaste stand en schommelstand 
 ●  Rugleuning is verstelbaar in 4 standen 
 ●  Verstelbare speelboog
 ●  Incl: leuke speeltjes
 ●  3-puntsveiligheidsgordel
 ●  Compact in te klappen
 ●  Eenvoudig mee te nemen met behulp van de draagriemen
 ●  Afmetingen geopend: 32 / 62  x 43 x 78cm

 ●  Afmetingen ingeklapt: 80 x 43 x 15cm
 ●  Gewicht : 3,5 kg


Kenmerken: Kopen in AmersfoortKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 54018985 Meld aan Aanbodpagina