Creatieve (knutsel)box - regenboog


sinds 24-5-2023 15:17:33


prijs: € 21,99
Locatie : Woerden  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Een doos met creatieve materialen die aanzetten tot ontdekken, spelen en leren en die de verbeelding, de zintuigen en creativiteit prikkelen. Een beetje creatieve inspiratie zit in de doos.

Gebruik Sticky Base (transparante boetseergel) als lijm en als modelleermassa. Combineer Silk Clay en Foam Clay met de verschillende materialen om een wereld van fantasierijke figuren te creëren. Kortom: gebruik je fantasie en verken de creatieve mogelijkheden.

Inhoud: Foam Clay, Silk Clay, Sticky Base, kleine pailletten, pom-poms, patroonpapier, zelfklevende wiebelogen, houten kralen met gezicht, nylon koord, plastic kralen, EVA foam figuren met glitter, ijsstokjes in verschillende kleuren, lucifers, pijpenragers en glitterpompons.

Inhoud
creatieve knutselbox - regenboog (afm. 34 x 22 cm)

Houten Onderwijsmateriaal is een sterk groeiend bedrijf dat handgemaakte houten spelborden ontwerpt. Graag nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen op onze website waar u, buiten onze eigen spelborden, een zeer uitgebreid assortiment van de meest uiteenlopende educatieve producten zult vinden.

houtenonderwijsmateriaal.be
Sint-Martensommegangstraat 23B, 9220 MOERZEKE
052 52 01 32 - info@houtenonderwijsmateriaal.be


Kenmerken: Kopen in WoerdenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 33994699 Meld aan Aanbodpagina