EKO Trends - Naturkind Kinderwagens en Buggy's


Grote foto eko trends naturkind kinderwagens en buggy kinderen en baby kinderwagens
€ 798
Locatie Leeuwarden  (Friesland)

Kenmerken

Kleur Alle kleuren
Staat Nieuw

Beschrijving

PRIMEUR bij Ekobebe - Bijzonder trots zijn wij om jullie als officieel dealer als eerste de nieuwste modellen van de "Naturkind kinderwagen" te kunnen aanbieden voor Nederland en Belgie. Met deze prachtige en werkelijk ecologisch verantwoorde kinderwagens zijn wij instaat in de verschillenste wensen te voorzien.

Bijvoorbeeld Model Montis is leverbaar vanaf: €369,00

Ook tweeling-kinderwagens met of zonder zwenkwielen van Naturkind! Model Varius een lichtgewicht en trendy kinderwagen speciaal voor in de stad.

In het bijzonder in de eerste jaren na de geboorte is het onze taak als ouders onze kinderen te beschermen, verzorgen en op te laten groeien in een zo natuurlijk en veilig mogelijke omgeving. Ouders zijn steeds meer bewust opzoek naar kwaliteit en producten vrij van schadelijke stoffen. Juist om deze redenen werken wij van ekobebe alleen samen met producenten die natuur als inspiratie en basis hanteren voor het ontwikkelen van haar babyproducten. De Naturkind kinderwagen is absoluut uniek door het gebruik van natuurlijke stoffen en natuurlijk vullingsmateriaal zodat we zeker weten dat wat er in de kinderwagen zit er ook echt in hoort.

Voor meer info: ekobebe

We zijn je graag van dienst.

Team ekobebe
Kenmerken: Kleur: Alle kleuren, Staat: Nieuw, Kopen in LeeuwardenE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 1644938

Meer Kinderwagens

Meer Kinderwagens aangeboden in deze subrubriek.