FreeON autostoel Linus 360° met isoFix Grijs (0-36kg) - Groe


sinds 11-11-2020 3:09:41

Grote foto freeon autostoel linus 360 met isofix grijs 0 36kg groe kinderen en baby autostoeltjes
prijs: € 219,99
Locatie : Amersfoort  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Een kind in ontwikkeling groeit overal razendsnel uit. Deze FreeON Linus draaibare autostoel speelt daar op in en groeit handig met je Koter mee. De FreeON Linus  is geschikt voor baby’s vanaf de geboorte, peuters én kinderen tot 12 jaar. Een autostoel groep 0-1-2-3 in een.

Groep 0 (0-13 kg):  De autostoel wordt achterstevoren gedraaid in de auto geplaatst met behulp van isoFix en Toptether. Je kunt je kindje in de zitverkleiner zetten en vast maken met de vijfpunts autostoel gordel. 
Groep 1 (9-18 kg):  De autostoel kan voorwaarts en achterwaarts in de auto worden geplaatst. De zitverkleiner wordt verwijderd uit de autostoel en je kunt je kindje vast maken d.m.v. de vijfpunts autostoel gordel. Daarnaast kun je de autostoel vastzetten met de top tether voor extra veiligheid. 
Groep 2-3 (15-36 kg):  De autostoel is op dezelfde manier bevestigd als bij groep 1, alleen maak je je kindje nu vast met behulp van de autogordel, i.p.v. de vijfpunts gordel. 
Deze  FreeON autostoel  is voorzien van het  Isofix bevestigingssysteem  met top tether voor snelle en veilige bevestiging in auto's met Isofix aansluitingen. Hiermee wordt de autostoel direct op het chassis van de auto gemonteerd waardoor deze geen kant meer op kan. De top tether is een extra bevestigingspunt bovenaan de achterkant voor nog meer veiligheid. De 5-punts veiligheidsgordel zorgt in combinatie met het Isofix systeem ervoor dat je je over de veiligheid geen enkele zorg meer hoeft te maken.
De rugleuning is verstelbaar in meerdere posities waaronder een slaapstand. Standaard heeft de  FreeON Linus autostoel  een lekkere zachte uitneembare zitverkleiner voor de kleinste  Kotertjes .
Verder is deze autostoel voorzien van SPS (Side Protection System) voor een optimale zijwaartse bescherming. De hoofdsteun is verstelbaar in 11 posities waardoor deze handig meegroeit met je  Koter . Natuurlijk is de autostoel goedgekeurd volgens ECE R44-04 normen.
Kenmerken FreeON Linus autostoel:
 ● Draaibare autostoel
 ● Groep 0/1/2/3 autostoel (0-36 kg, 0 tot 12 jaar)
 ● Groeit optimaal mee met je kind
 ● Zachte, ademende bekleding voor optimaal comfort
 ● Afneembare, wasbare bekleding
 ● Incl. afneembare zitverkleiner
 ● In hoogte verstelbare hoofdsteun
 ● Verstelbaar in diverse ruststanden
 ● Bevestiging met ISOFIX en Top-Tether
 ● 5-punts veiligheidsgordel voor groep 0+1 (0-18 kg), daarna gebruik je de 3-punts autogordel
 ● Zachte gordelbeschermers
 ● Anatomisch gevormde zitting
 ● Voldoet aan Europese veiligheidsnorm ECE R44/04


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 3830071138954
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: FreeON
 ● SKU (eigen artikel code): 4817


Kenmerken: Kopen in AmersfoortKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24273018 Meld aan Aanbodpagina