FreeON Kinderwagen Fantasy 3 in 1 - Grijs (incl. autostoel)


sinds 27-8-2023 12:24:22


prijs: € 499,90
Locatie : Amersfoort  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De elegantie, duurzaamheid en functionele kenmerken van deze FreeON Fantasy-kinderwagen zijn de kenmerken waarmee ouders hem gemakkelijk kunnen gebruiken en een aangename gebruikerservaring hebben. De FreeON Fantasy Set bestaat uit een lichtgewicht frame, reiswieg, wandelwageninzet en groep 0+ autostoeltje. Ook wordt er een handige luiertas en beenbeschermer meegeleverd.

De kinderwagen heeft een verstelbare rugleuning en verstelbare voetensteun, een 5-punts veiligheidsgordel, een eco-lederen handvat voor een comfortabelere grip, een ruime boodschappenmand, een afneembare beschermkap, schokabsorberende en zwenkbare voorwielen met stoppers en grote achterwielen met een voetrem. FreeON Fantasy is een volledig uitgeruste kinderwagen voor een zorgeloze reis, ongeacht het terrein - of het nu een wandeling door de stad is of een bospad.

3 in 1 ! - De FreeON Fantasy kinderwagen is een goede keuze omdat hij voor drie verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Je kunt voor elke periode van de ontwikkeling van je kindje een passend kenmerk van de Fantasy trio-set kiezen. Je kunt je baby in de comfortabele en ruime reiswieg vervoeren van 0 tot 6 maanden. Zodra je baby rechtop kan zitten zonder ondersteuning, wordt de reiswieg vervangen door de wandelwageninzet dat kan worden gebruikt tot je kindje 36 maanden oud is. Het is ook mogelijk om het meegeleverde autostoeltje van groep 0+ op het frame te plaatsen. De autostoel is geschikt voor je baby tot 13kg. Kortom: de FreeON Fantasy 3in1 kinderwagen is een praktische oplossing voor alle jonge gezinnen.

Uitzonderlijke functionaliteit -  FreeON Fantasy kinderwagen zorgt niet alleen voor het comfort en de veiligheid van je kind bij elke stap, maar oogst ook veel enthousiasme bij de ouders. Een verscheidenheid aan verstelbare elementen zorgen voor comfort voor je kindje. Ouders zullen ook onder de indruk zijn van de modieuze uitstraling van de kinderwagen en het eco-leren handvat en de ruime boodschappenmand. Het bijzondere van de FreeON Fantasy kinderwagen is dat de kinderwagen ingeklapt kan worden met het wandelwagen gedeelte, ongeacht de rijrichting tijdens het lopen. Zodra de kinderwagen is opgevouwen, is deze gemakkelijk in de auto te plaatsen.

All-terrain kinderwagen -  Je kunt je wandeling beginnen op een asfaltweg, verder gaan op een zandpad om vervolgens de stilte van het bos in te trekken om uiteindelijk tussen de weilanden uit te komen. Omdat je nooit weet waar het pad je zal brengen, heb je een kinderwagen voor elk terrein nodig die bestand is tegen alle oppervlakken en je huidige wensen. Dan is de FreeON Fantasy kinderwagen met grote EVA wielen en een compact aluminium frame de juiste oplossing. De zwenkbare voorwielen zorgen voor snelle en scherpe bochten, terwijl de grote achterwielen schokabsorptie en een grotere stabiliteit van de wandelwagen tijdens het rijden bieden.

Dus waarom kiezen voor de FreeON Fantasy kinderwagen?


 ● Omdat de set 3 in 1 is – een kinderwagen met een reiswieg, een 0+ autostoeltje en een wandelwagen gedeelte, wat betekent dat je hem van 0 – 36 maanden zult gebruiken.
 ● Hij heeft een aluminium frame en all-terrain wielen waarmee je overal kunt rijden, ongeacht het type ondergrond, een 5-punts veiligheidsgordel en veel reflectoren voor zichtbaarheid in het verkeer.
 ● Het heeft ook een aantal functies, van een verstelbare rugleuning en beensteun, evenals een verstelbaar dak, wat vooral han
Kenmerken: Kopen in AmersfoortKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 54018922 Meld aan Aanbodpagina