Heemskerk Airhockeytafel Slimplay 5ft opklapbaar (gepersonal


sinds 19-10-2021 04:21:10

Grote foto heemskerk airhockeytafel slimplay 5ft opklapbaar gepersonal kinderen en baby overige
prijs: € 259,99
Locatie : Vijfhuizen  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Kleine airhockeytafel Slimplay 5ft
Deze sportieve Slimplay 5ft van Heemskerk is een airhockeytafel met een goede prijs-/kwaliteitverhouding onder de kleinere airhockeytafels. De basisklasse airhockeytafel is gemaakt van hout en kan ideaal binnenshuis toegepast worden. Extra voordeel van dit model is dat deze opklapbaar is. Dit maakt de Slimplay een geliefde speeltafel die na het spelen eenvoudig op te ruimen is. De Slimplay 5ft is geschikt voor regelmatig gebruik. Met name geschikt voor kinderen tot 10 jaar, maar oudere spelers spelen graag nog een potje mee.
De Slimplay is de grotere variant van de Fairplay airhockeytafel en biedt net wat meer speelcomfort door het grotere speeloppervlak. Daarnaast is deze tafel ook iets hoger. Het geraamte is gemaakt van hout met een laminaat afwerklaag. Door de zwarte uitvoering, heeft de kleine airhockeytafel een stoer en modern uiterlijk. Het speelveld bevat een airhockey spelbelijning en is voorzien van kleine luchtgaten waardoor de lucht naar boven geperst wordt. Deze lucht wordt door middel van de elektrische luchtmotor aangevoerd. Door deze luchttoevoer zweeft de puck over het veld, doordat de weerstand met het speeloppervlak geminimaliseerd wordt. Sla de puck in het doel van de tegenstander en win een punt.
De Heemskerk Slimplay 5ft airhockeytafel wordt geheel compleet geleverd met goals, scoretellers, elektrische luchtmotor, 2 pucks (Ø 50 mm) en 2 pushers (Ø 75 mm). Groot voordeel van deze kindvriendelijke tafel is dat dit model opklapbaar is. Draai de grote knoppen los en sla het speelblad eenvoudig omhoog. De airhockeytafel is eenvoudig aan de kant te schuiven zonder nog veel ruimte in beslag te nemen.
Gepersonaliseerde kinder-airhockeytafel
Personaliseer de airhockeytafel door middel van stickers op de lange en korte zijde en creëer een unieke speeltafel. Om de Slimplay 5 te personaliseren, kunt u kiezen uit 2 opties:

 ● Pakket Start: uitgesneden sticker op de buitenzijdes (5-10 werkdagen levertijd)
 ● Pakket Compleet: wrap met uw eigen design op de buitenzijdes (2-4 weken levertijd)

Wanneer u de speeltafel personaliseert, is het helaas niet mogelijk deze ongemonteerd te bestellen. De tafel zal in dat geval compleet gemonteerd bij u geleverd worden. U kunt vervolgens direct beginnen met spelen op de airhockeytafel voorzien van uw design!
Kenmerken Slimplay 5ft Heemskerk
 ● Afmetingen 154x69x84 cm (lxbxh)
 ● Geschikt voor thuisgebruik
 ● Voor kinderen tot 10 jaar
 ● Inclusief luchtmotor
 ● Inclusief 2 pushers en 2 pucks
 ● Gewicht 21,5 kg
 ● 1 jaar garantie

Funty staat voor Robuuste, duurzame en veilige producten met lange garantie en met zeer goede eigenschappen.
Producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs.
Bekijk al onze shops voor  een uitgebreide toelichting van ons assortiment en keuzehulp!
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden


Kenmerken: Kopen in VijfhuizenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23480583 Meld aan Aanbodpagina