Green Toys Blauwe Trein


  • Grote foto green toys blauwe trein kinderen en baby overige
  • Grote foto green toys blauwe trein kinderen en baby overige
  • Grote foto green toys blauwe trein kinderen en baby overige
  • Grote foto green toys blauwe trein kinderen en baby overige
Grote foto green toys blauwe trein kinderen en baby overige Grote foto green toys blauwe trein kinderen en baby overige Grote foto green toys blauwe trein kinderen en baby overige Grote foto green toys blauwe trein kinderen en baby overige
€ 29,99
Locatie Haarlem  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Iedereen aan boord? Deze gezellige Blauwe Trein van Green Toys wil rondrijden! Waar gaat de reis naartoe? Welke lading mag er mee? Dat bepaalt jouw kleintje lekker zelf. De machinist blaast op zijn fluit. Fuut fuuuuut, de trein vertrekt! Je kindje ka...


Iedereen aan boord? Deze gezellige Blauwe Trein van Green Toys wil rondrijden! Waar gaat de reis naartoe? Welke lading mag er mee? Dat bepaalt jouw kleintje lekker zelf. De machinist blaast op zijn fluit. Fuut fuuuuut, de trein vertrekt! Je kindje kan de Blauwe Trein op zijn wielen laten rondrijden door de locomotief te duwen. Allemaal uitstappen! De conducteurs controleren de trein. De twee berenfiguren stimuleren je kind een dialoog te bedenken. Wat zegt de conducteur? Wie of wat moet er mee met de volgende reis?

 

Laad de goederenwagon maar vol! Worden er blokjes of poppetjes vervoerd, of zand of steentjes uit de tuin? Je kind kan met deze veelzijdige Blauwe Trein zowel binnen als buiten spelen! De onderdelen hebben een glad oppervlak zonder naden: dit speelgoed is daardoor gemakkelijk schoon te houden. De Blauwe Trein kan zelfs zo de vaatwasmachine in.


De Blauwe Trein nodigt je kind uit om de verschillende speelstukken vast te pakken. Door het grote formaat is dit zelfs voor de kleinste handjes gemakkelijk. De Blauwe Trein stimuleert je kind om creatief en fantasierijk te spelen.Het speelgoed van Green Toys past perfect bij de gezonde, bewuste en duurzame keuzes die je maakt voor jezelf en je kindje. Het speelgoed is milieuvriendelijk en vrij van gezondheidsrisico’s. Met het speelgoed van Green Toys creëer je voor je kleintje een mooie, leerzame, duurzame én veilige speelwereld.

 

Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Afmetingen: 54,61 cm x 11,43 cm x 9,53 cm.

 
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 0816409010546
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Green Toys
 ● SKU (eigen artikel code): TRNB-1054
Kenmerken: Kopen in Haarlem

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22535728

Meer Overige

Meer Overige aangeboden in deze subrubriek.