Green Toys Theeservies Speelset - PINK TEAPOT


  • Grote foto green toys theeservies speelset pink teapot kinderen en baby overige
  • Grote foto green toys theeservies speelset pink teapot kinderen en baby overige
  • Grote foto green toys theeservies speelset pink teapot kinderen en baby overige
Grote foto green toys theeservies speelset pink teapot kinderen en baby overige Grote foto green toys theeservies speelset pink teapot kinderen en baby overige Grote foto green toys theeservies speelset pink teapot kinderen en baby overige
€ 26,95
Locatie Haarlem  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Peuter’s eerste theeservies! Met deze schattige Theeservies Speelset kan je kindje een gezellig theekransje houden. Deze vrolijke Theeservies Speelset stimuleert je kind om fantasierijk en creatief te spelen. Het hanteren van het theeserviesje bevord...


Peuter’s eerste theeservies! Met deze schattige Theeservies Speelset kan je kindje een gezellig theekransje houden. Deze vrolijke Theeservies Speelset stimuleert je kind om fantasierijk en creatief te spelen. Het hanteren van het theeserviesje bevordert de motoriek en de oog-hand coördinatie.

 

De Theeservies Speelset bestaat uit 17 losse speelonderdelen: een theepot met deksel, 4 kopjes, schoteltjes en lepeltjes, een melkkannetje en een suikerpot met deksel. Alle onderdelen van de Theeservies Speelset zijn veilig om te gebruiken met écht voedsel en kunnen zo de vaatwasmachine in.

 

Tip: bij zomers weer is water in de kopjes wel héél leuk. Met het ‘echte’ water wordt spelen met de Theeservies Speelset nóg realistischer! Buiten knoeien met water geeft gelukkig geen nare vlekken. En de thee is zo klaar!

 

Het speelgoed van Green Toys past perfect bij de gezonde, bewuste en duurzame keuzes die je maakt voor jezelf en je kindje. Het speelgoed is milieuvriendelijk en vrij van gezondheidsrisico’s. Met het speelgoed van Green Toys creëer je voor je kleintje een mooie, leerzame, duurzame én veilige speelwereld.

 

Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Afmetingen: 17,5 cm x 10 cm x 11 cm.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 0793573454256
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Green Toys
 ● SKU (eigen artikel code): TEA01R
Kenmerken: Kopen in Haarlem

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22535741

Meer Overige

Meer Overige aangeboden in deze subrubriek.

Haarlem, Noord-Holland
023 - 844 70 80

E-mail deze adverteerder