Heemskerk Sjoelbak Mini-S


sinds 4-5-2021 03:01:39

Grote foto heemskerk sjoelbak mini s kinderen en baby overige
prijs: € 47,99
Locatie : Vijfhuizen  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Heemskerk Sjoelbak Mini-S
De Heemskerk Sjoelbak Mini-S is een degelijke middenklasse sjoelbak, geschikt voor thuisgebruik. Deze kleine sjoelbak is vervaardigd uit vurenhouten multiplex plankjes. Hierdoor heeft de Mini-S een licht uiterlijk. Het speelveld bestaat uit een dunne MDF plaat bedekt met een fineerlaag van kersenhout. Deze materialen geven deze sjoelbak een duurzaamheid van 2 tot 4 jaar. Met een lengte van 120cm is deze kleine sjoelbak ideaal voor de allerkleinste spelers. Maar ook papa's en mama's kunnen gerust een keer mee spelen.
Het speelveld van de kleine Heemskerk Mini-S bestaat uit dun MDF met een fineerlaag. Hierdoor is het speelveld redelijk ruw. Het speelcomfort van dit model is dan ook niet optimaal, maar prima geschikt voor jonge spelers die net leren sjoelen. De sjoelstenen zijn speciaal op maat gemaakt voor deze mini sjoelbak. De plank ofwel brug kan gebruikt worden om sjoelstenen op te plaatsen tijdens het sjoelen. De brug dient ook als belangrijk element tijdens het spel. Tijdens het sjoelen is het niet toegestaan om met de hand verder te gaan dan de brug. Wanneer een sjoelsteen tijdens het spelen weer helemaal terug komt onder de brug door, mag deze niet nogmaals gebruikt worden. Boven de poortjes is de puntentelling geschilderd om aan het eind van de beurt gemakkelijk de score te tellen.
De Heemskerk sjoelbak Mini-S wordt in doos, compleet speelklaar geleverd. Deze sjoelbak wordt geleverd inclusief 20 sjoelstenen van beukenhout. Het gewicht van 5 kg en de afmeting maakt de Mini-S makkelijk om te verplaatsen voor jong en oud waardoor de kinderen ook zelf de sjoelbak kunnen pakken om een potje te sjoelen. Door de kleine afmeting kan dit model bijna overal opgeborgen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan naast de boekenkast, rechtop in de voorraadkast of achter de bank.
Kenmerken Heemskerk Sjoelbak Mini-S
 ● Middenklasse sjoelbak
 ● Geschikt voor thuisgebruik
 ● Niet geschikt voor de ervaren sjoelspeler
 ● Afmetingen 118x29x4 cm
 ● Gewicht 5 kg
 ● Geleverd met 20 sjoelschijven van beukenhout


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden


Kenmerken: Kopen in VijfhuizenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25154746 Meld aan Aanbodpagina