Heemskerk Tactic


  • Grote foto heemskerk tactic kinderen en baby overige
  • Grote foto heemskerk tactic kinderen en baby overige
  • Grote foto heemskerk tactic kinderen en baby overige
  • Grote foto heemskerk tactic kinderen en baby overige
Grote foto heemskerk tactic kinderen en baby overige Grote foto heemskerk tactic kinderen en baby overige Grote foto heemskerk tactic kinderen en baby overige Grote foto heemskerk tactic kinderen en baby overige
€ 835
Locatie Veghel  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De nieuwe voetbaltafel Heemskerk TacTic is het nieuwe paradepaardje van de Heemskerk collectie voetbaltafels. Naast het bekende Top Score model heeft Heemskerk met deze TacTic een zeer betaalbare professionele tafel beschikbaar.


Naast de bekende Score en Top Score modellen heeft Heemskerk met deze TacTic een zeer betaalbare professionele tafel beschikbaar.

De voetbaltafel TacTic is zeer stevig opgebouwd zoals professional tafels dat ook zijn en heeft een ander onderstel dan we normaal van Heemskerk gewend zijn.

Deze verbetering heeft voor veel stabiliteit gezorgd en een frisse nieuwe uitstraling. De tafel is opgebouwd met 25mm MDF zijpanelen en heeft een metalen onderstel van 90x90mm dik met rubberen voet en stelvoet zodat deze op alle ondergronden te gebruiken is.

De extra dikke 18mm telescoop of doorlopende stangen zijn volledig van staal en bevatten veel carbon. Hierdoor zijn de stangen tot wel 20% sterker dan normaal.

De stangen zijn tevens behandeld om roest tegen te gaan waardoor een lange levensduur gewaarborgd is. Een echte aanrader als het gaat om kwaliteit en prijs voor de recreatieve professional.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8716623212110
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Heemskerk
 ● SKU (eigen artikel code): 21211
Kenmerken: Kopen in Veghel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23055465

Meer Overige

Meer Overige aangeboden in deze subrubriek.