Het SPELSPEL - Kerst (PDF-bestand)


sinds 21-5-2023 03:00:36


prijs: -
Locatie : Apeldoorn  (Gelderland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Het SPELSPEL - Kerst (21 speelkaarten met elk 5 woorden)

Dit hilarische spel is voor iedereen die (een beetje) kan lezen. Het SPELSPEL spelen is spannend en je leert sneller woorden (her)kennen. Het is eenvoudig te spelen en gemakkelijk mee te nemen. Leuk en leerzaam voor thuis en op reis! Voor 2 tot 6 spelers!

Super leuk spel tijdens deze bijzondere feestdagen!   

 

Download hier gratis  Het SPELSPEL - Kerst  

 

Het bestand
Dit bestand van 71,4 MB bevat 4 pagina's A4 formaat met op elke pagina 6 kaartjes. In totaal zijn het 21 speelkaarten met elk 5 woorden, 3 kaartjes met spelregels en uitleg. Print de pagina's (voor het beste resultaat op 120 grams wit papier), knip de kaartjes uit en speel het SPELSPEL. Eventueel de kaartjes lamineren kan ook. 

 

Copyright HET SPELSPEL© 2020
Dit document is beschermd door copyright. Dit document is alleen voor eigengebruik, niet om te delen. Geprinte documenten mogen alleen gebruikt worden binnen de aankopende organisatie. Alle vormen van delen buiten de aankopende organisatie is verboden. Ook is het verboden om de inhoud te kopiëren. Andere personen of organisaties die ook graag gebruik willen maken van dit geweldige spel, moeten hun eigen document aanschaffen of downloaden.

 

Kijk voor meer informatie op  www.hetspelspel.nl.

 

 
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden


Kenmerken: Kopen in ApeldoornKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 24572749 Meld aan Aanbodpagina