Jim Dumper - traptractor


sinds 21-7-2021 03:07:08

  • Grote foto jim dumper traptractor kinderen en baby los speelgoed
  • Grote foto jim dumper traptractor kinderen en baby los speelgoed
  • Grote foto jim dumper traptractor kinderen en baby los speelgoed
  • Grote foto jim dumper traptractor kinderen en baby los speelgoed
Grote foto jim dumper traptractor kinderen en baby los speelgoed Grote foto jim dumper traptractor kinderen en baby los speelgoed Grote foto jim dumper traptractor kinderen en baby los speelgoed Grote foto jim dumper traptractor kinderen en baby los speelgoed
prijs: € 89,99
Locatie : Rheezerveen  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De BIG-Jim-Dumper is voorzien van zoveel realistische functies dat hij niets te wensen overlaat en de kinderen zich professionele kipperbestuurders kunnen voelen.

De hoogwaardige, gedetailleerde kinderkipper is geschikt voor kinderen van drie jaar en ouder en heeft een onderhoudsvriendelijke, vuil- en stofdichte precisiekettingaandrijving die het rijden gemakkelijk en licht maakt. Hierdoor kunnen jongere kinderen gemakkelijk in beweging komen, zelfs op moeilijk terrein. Mocht de ketting spanning verliezen, dan kan deze dankzij het geïntegreerde excentriek in een paar eenvoudige stappen worden aangespannen. Door de hoogwaardige premium rondselbesturing is de BIG-Jim-Dumper gemakkelijk te besturen. Een aanhangerkoppeling voor en achter, die compatibel is met alle BIG-trekkers, maakt de hoogwaardige uitrusting compleet.

Een bijzonder hoogtepunt voor de kinderen is de gebruiksvriendelijke kiepbak met een laadvolume van zes liter. De kiepbak wordt met behulp van een eenvoudige, kindvriendelijke hefboomfunctie vastgezet en wordt door de kinderen met de hand naar buiten gekiept. Het driespaaks stuur met mechanische claxon maakt het speelse, vrolijke gele voertuig compleet.


 ● Afmeting gemonteerd artikel (L x B x H): 94 x 46 x 54 cm
 ● Leeftijdsadvies: van 3-5 jaar
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 4004943565684
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: BIG
 ● SKU (eigen artikel code): 800056568
 ● Gewicht (algemeen): 11500,00 gram


Kenmerken: Kopen in RheezerveenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24560337 Meld aan Aanbodpagina