Kinder Slaapzak - Mint cross 1.0 TOG - 3-6 jaar


sinds 8-8-2019 21:50:20

  • Grote foto kinder slaapzak mint cross 1.0 tog 3 6 jaar kinderen en baby overige
  • Grote foto kinder slaapzak mint cross 1.0 tog 3 6 jaar kinderen en baby overige
Grote foto kinder slaapzak mint cross 1.0 tog 3 6 jaar kinderen en baby overige Grote foto kinder slaapzak mint cross 1.0 tog 3 6 jaar kinderen en baby overige
prijs: € 81,98
Locatie : Achel  (Vlaams-Limburg)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Bamboo & Organic cotton The Original ® Ergo slaapzak Ergopouch inclusief kamerthermometer. Heerlijke slaapzak. 100% organisch katoen met bamboe. TOG 1,0 voor het hele jaar. U wilt nooit meer een ander merk!

Slaapzak inclusief kamerthermometer.

Voor kinderen:

- die zich veilig en geborgen willen voelen
- die geen deken willen of ze van zich af woelen
- die (licht) onrustig zijn
- met eczeem of een gevoelige huid
- Maat: 3-6 jaar
De Organic Cotton & Bamboo Slaapzak van ErgoPouch is zijdezacht en superlicht. De slaapzak zorgt ervoor dat je kindje er niet te warm bij ligt tijdens de warme dagen.
Dit slaapzakje is geheel gemaakt van biologisch katoen, van buiten, en bamboe van binnen. Geen pesticiden of chemicaliën zijn gebruikt. Dit beste materiaal is Hypo-allergeen, temperatuur-regulerend en ademend.
100% Puur en goed. 
Het is met 1 TOG een 'medium' warm zakje: warm genoeg als het fris is, maar niet te warm als het warm is. Deze 1.0 TOG staat gelijk aan de meeste slaapzakjes die je in Nederland in de lente en zomer gebruikt worden (ook de zomerzak van de Combisleeper meet 1.0 TOG).
In principe heb je geen dekentjes nodig als je dit zakje in het warme seizoen gebruikt. In de winter heb je er wel dekentjes, en wel/niet een pyjamaatje bij nodig.
Zakjes van 1.0 TOG gebruik je best bij een kamertemperatuur van 21-24 graden. Bij lagere temperaturen een pyjama/dekentje, of beide.
Puur natuur
Het natuurlijke materiaal van ergopouch zorgt voor een ideale slaapomgeving. Het slapen in een slaapzak gemaakt van natuurlijk materiaal zorgt ervoor dat er een optimale temperatuurbalans komt en het bevordert een gezonde en veilige slaapomgeving.
Het zorgt ervoor dat je baby 2-3 graden koeler blijft bij warm weer en 2-3 graden warmer bij koud weer. Dat is het isolerende en warmteregulerende vermogen van dit natuurlijke materiaal! Vocht wordt bovendien 3 tot 4 keer beter geabsorbeerd dan bij normaal katoen. 
Unieke stretch inserts
Kenmerkend zijn  slimline  fit en de unieke stretch inserts aan de boven- en zijkanten van de slaapzak. Hierdoor kan je uk zich vrijer bewegen en comfortabeler slapen. De slaapzak is verder voorzien van een dubbele rits, zodat het ook van onderen makkelijk te openen is voor bijvoorbeeld een luier verschoning tijdens de nachtelijke uurtjes.
Let op:

Bij de meeste slaapzakjes van ergoPouch krijg je een kamer thermometer (een soort creditcard met informatie en een klein simpel temperatuurmetertje). In sommige verpakkingen is deze echter niet bijgesloten door de fabrikant, terwijl het wel op de verpakking staat. We kunnen helaas geen kaartjes meer naleveren.
Was-advies:
officieel op 30 graden fijnwas, maar 40 graden geeft geen problemen.
Kan ook gewoon in de droger maar dan wel op een lage temperatuur drogen en altijd beter van niet.
Elk artikel 
- Zie de Nederlandse gebruiksaanwijzing HIER

ALLE modelllen zijn te koop via DeBabykraam.nl Vraag ernaar!


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 9319064119834
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Ergopouch
 ● SKU (eigen artikel code): ORMICR10 3-6y


Kenmerken: Kopen in AchelKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22949842 Meld aan Aanbodpagina