Kinderkraft Babyswing - Babyschommel Luli Grijs


sinds 27-8-2023 12:24:58


prijs: € 99,90
Locatie : Amersfoort  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


LULI is een elektrisch schommelstoeltje dat zich onderscheidt van andere producten, niet alleen in zijn mooie, moderne design, maar ook in zijn zwaaibeweging. LULI schommelt de baby in een zwaaibeweging in plaats van voorwaarts en achterwaarts ­– deze beweging komt overeen met de natuurlijke beweging van de baby in de buik van de moeder, is bekend en aangenaam voor de baby.

Het schommelstoeltje onderscheidt zich ook door de moderne technologie, die een eenvoudige en snelle bediening door middel van een paneel mogelijk maakt. Met dit schommelstoeltje wordt het nog makkelijker om uw baby te kalmeren of in slaap te wiegen. De LULI heeft een 5-staps schommelende snelheidsregeling en een timer die kan worden ingesteld voor 8, 15 en 30 minuten (als de timer uitstaat, werkt de schommel nog steeds). Daarnaast heeft het een bedieningspaneel met maar liefst 12 mooie melodieën ingebouwd. De veiligheid van de peuter wordt verzekerd door de (2 niveaus) 5-punts gordels. Het schommelstoeltje is gemaakt van zachte, aangenaam aanvoelende materialen, die zorgen voor comfort en gemak voor uw kind – een zacht, verstelbaar kussen is ook inbegrepen. De wieg wordt geleverd met een afneembare speelboog met 2 speeltjes.
Voordelen
Beveiliging:


 ● LULI heeft verstelbare, 5-punts veiligheidsgordels, die tegelijkertijd het comfort van uw kind garanderen. Ze hebben een brede en zachte kruisgordel.
 ● De schommelstoel maakt het mogelijk om de hoogte van de riemen op 2 niveaus te verstellen.
 ● LULI heeft een solide, stabiele basis die in een statische positie kan worden vergrendeld (wipstoel-functie).
 ● Voldoet aan EN16232:2013+A1:2018 en EN12790:2009 voor producten die bedoeld zijn voor kinderen.
Comfort:


 ● LULI zwaait het kind zachtjes naar de zijkant – wat zorgt voor een aangenamer en comfortabeler gevoel voor het kind. Deze beweging komt overeen met de natuurlijke beweging van de baby in de buik van de moeder.
 ● De set bevat een zacht, verstelbaar kussen, wat het comfort van uw kind nog verder vergroot.
 ● LULI heeft een lichtgewicht ontwerp, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is van kamer naar kamer. En dankzij de eenvoudige in- en uitklapsystemen zijn de wiegen gemakkelijk op te bergen en te dragen.
 ● Het schommelstoeltje wordt op 2 manieren opgeladen: op de batterij of op het lichtnet. Nu zal een plotseling gebrek aan batterijen thuis geen probleem meer zijn.
 ● Door het ontbreken van een overkapping wordt het veel gemakkelijker om het kind in de stoel te leggen en eruit te halen.
 ● Verstelbare speelboog, aan beide zijden te bevestigen, eenvoudig te monteren en te demonteren. Het heeft 2 pluche speeltjes die uw kind geïnteresseerd maken en zijn of haar verbeelding prikkelen. De speelboog is niet ontworpen om een schommelstoeltje te dragen. 
Functionaliteit:


 ● LULI heeft 5 schommelsnelheden – hiermee kunt u niet alleen de schommelsnelheid regelen, maar ook de snelheid aanpassen aan de individuele behoeften van uw kind.
 ● Het schommelstoeltje heeft maar liefst 12 ingebouwde melodieën met volumeregeling – als je baby langzaam in slaap valt, zet je de muziek met één klik zachter.
 ● Het afneembare kussen en de versterkingen die erin zijn genaaid zorgen voor een volledige ondersteuning van het lichaam van de baby en een betere aanpassing aan zijn of haar lengte.
 ● De motor is zeer stil – het schommelstoeltje houdt de baby in slaap en h
Kenmerken: Kopen in AmersfoortKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 54019381 Meld aan Aanbodpagina