Kinderkraft Babyswing - Babyschommel Lumi


sinds 27-8-2023 12:24:57


prijs: € 139,90
Locatie : Amersfoort  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


LUMI is een elektrische schommel- en wipstoel die zich onderscheidt van andere stoeltjes doordat hij, in plaats van naar voren en naar achteren te bewegen, uw kind in een slingerbeweging brengt. Deze beweging lijkt op de natuurlijke bewegingen van een baby in de buik van de moeder en wiegt uw kind zachtjes in slaap alsof het in uw armen ligt.

Bovendien is LUMI een multifunctioneel product - u kunt het in de statische positie vastzetten en de stoel als wieg gebruiken maar wanneer u het slot ontgrendelt, kan uw kind tevens van de voordelen van een elektrische schommelstoel genieten. Deze kunt u bedienen door middel van een afstandsbediening. De stoel onderscheidt zich tevens door de toegepaste Bluetooth-technologie, waardoor u als ouder de favoriete muziek van uw baby kunt afspelen vanaf uw telefoon. In het paneel zit eveneens een USB-poort waarmee u elk apparaat op de stoel kunt aansluiten. Het heeft een 5-staps schommelsnelheidsregeling en een timer die kan worden ingesteld op 8, 15 en 30 minuten (als de timer uit staat, werkt de schommelstoel de hele tijd). Daarnaast zijn in het bedieningspaneel 12 mooie melodieën ingebouwd. Met deze stoel wordt het dus nog makkelijker om uw baby te kalmeren of in slaap te wiegen!
Voordelen
Veiligheid:


 ● De schommelstoel heeft verstelbare 5-punts veiligheidsgordels die tegelijkertijd zorgen voor het comfort van uw kind. Hij beschikt over een brede en zachte kruisband.
 ● De schommel- en wipstoel maakt het mogelijk om de hoogte van de riemen op 2 niveaus te verstellen.
 ● LUMI heeft een solide, stabiele basis die in de statische positie kan worden vastgezet (wiegfunctie).
 ● Voldoet aan de normen EN16232:2013+A1:2018 en EN12790:2009 voor producten die bestemd zijn voor kinderen.
Comfort:


 ● LUMI schommelt uw baby zachtjes zijwaarts – dit is veel aangenamer en comfortabeler voor de baby dan voor- en achterwaartse bewegingen. Uw kind waant zich in de armen van zijn of haar moeder.
 ● Heeft uw baby al lievelingsliedjes? Door de technologie die in het bedieningspaneel is ingebouwd kunt u uw telefoon eenvoudig op de stoel aansluiten (Bluetooth of USB) om het lievelingsliedje van uw baby af te spelen.
 ● U hoeft niet naar de wieg toe te gaan om de schommelsnelheid te veranderen - LUMI kan worden bediend door middel van een afstandsbediening met een bereik van maar liefst 8 meter!
 ● Een zacht, verstelbaar kussen is meegeleverd, wat het comfort van uw kind nog verhoogt.
 ● LUMI heeft een lichte constructie, waardoor de stoel makkelijk te verplaatsen is van de slaapkamer naar de woonkamer.
 ● U kunt de stoel makkelijk opvouwen en meenemen op vakantie. Dit maakt ook het opbergen makkelijker.
 ● De stoel wordt op 2 manieren van stroom voorzien: met accu's of via het stroomnet (lang snoer meegeleverd).
 ● De stoel heeft een verstelbare stang die aan beide zijden kan worden bevestigd en die eenvoudig te monteren en te demonteren is. Aan deze stang zitten 2 pluche speelgoedjes die de verbeelding van uw kind stimuleren. De stang is niet bedoeld om het stoeltje te dragen. 
Functionaliteit:


 ● LUMI heeft 5 schommelsnelheden - zo kunt u deze snelheid nog beter aanpassen aan de individuele behoeften van uw kind.
 ● De schommelstoel heeft maar liefst 12 ingebouwde melodieën met volumeregeling - als uw baby langzaam in slaap valt, zet u de muziek met één klik zachter.
 ● De motor werkt heel stil - het volume st
Kenmerken: Kopen in AmersfoortKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 54019377 Meld aan Aanbodpagina