Kinderkraft Driewieler - Tricycle Freeway Pink


sinds 23-9-2022 03:11:13

Grote foto kinderkraft driewieler tricycle freeway pink kinderen en baby complete kinderkamers
prijs: € 119,90
Locatie : Amersfoort  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De FREEWAY duwfiets is een driewieler die een uitstekend alternatief biedt voor de traditionele buggy of kinderwagen. Het 360° draaibare zitgedeelte maakt het mogelijk om het kind zowel met de rijrichting mee als tegen de rijrichting in te duwen. Het is een uitstekende keuze voor kinderen die hun ouders nog niet uit het oog willen verliezen tijdens een wandeling.

De FREEWAY maakt het ook mogelijk om het zadel in twee posities ten opzichte van de reling en de rugleuning te monteren, zodat de fiets perfect aansluit op de bouw van uw kind! Freeway is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot maar liefst 5 jaar! Als het kind groeit en steeds meer kan, kan men afzonderlijke elementen van het kinderfietsje demonteren zoals de veiligheidsbeugel, het handvat, de rugleuning en de zonnekap waardoor de driewieler nog beter van pas komt. De FREEWAY kinderfiets ondersteunt de ontwikkeling van motorische coördinatie en leert het zelfstandige rijden - en dat allemaal gebeurt met plezier!
Voordelen
Veiligheid:


 ● 2-punts veiligheidsgordel die makkelijk aan het kind aanpast zodat het op een veilige manier kan fietsen.
 ● Grotere veiligheid dankzij de veiligheidsbeugel waarop de kruisgordel kan worden bevestigd  – het kind wordt van elke zijde beschermd.
 ● De vrije wiel functie maakt het trappen mogelijk zonder dat de wielen feitelijk worden aangedreven. Het kind trapt vrolijk terwijl de ouder de snelheid in de gaten houdt.
 ● De handige remmen bevinden zich aan beide achterwielen.
Gemak:


 ● De zachte bekleding van het zitgedeelte geeft extra comfort tijdens het fietsen – de bekleding kan indien nodig eenvoudig worden afgenomen en gewassen.
 ● Inklapbare voetensteunen zijn ideaal voor kinderen die nog niet bij de trappers komen. Aan de oudere kinderen bieden ze de nodige rust die ze bijvoorbeeld na een lang ritje nodig kunnen hebben.
 ● Wielen van lekvrij EVA-schuim hoeven niet te worden opgepompt, ze hebben ook een hoge slijtvastheid. Daarnaast is het voorwiel voorzien van een spatbord.
 ● Verstelbare duwstang heeft 4 niveaus. Hiermee kan dit peuterfietsje ook worden bestuurd. Het is bedekt met een aangenaam aanvoelend materiaal.
 ● De zachte rugleuning van de FREEWAY kinderdriewieler zorgt voor meer comfort tijdens het fietsen.
 ● Het stuur heeft een zachte bekleding en antisliphandvatten. Het is perfect om te leren hoe je een fiets efficiënt en zelfstandig kunt manoeuvreren.
Functionaliteit:


 ● Dit kinderfietsje groeit met het kind mee – dankzij de optionele elementen zoals het handvat, de rugleuning, de zonnekap en de veiligheidsbeugel kan het fietsje worden aangepast aan de leeftijd en lengte van het kind. De FREEWAY driewieler is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot 5 jaar!
 ● Dankzij een mandje kan het kindje zijn lievelingsspullen op elke wandeling meenemen. En als het zitgedeelte tegen de rijrichting in staat, dan kan het kind daar zijn voetjes op zetten. 
 ● Accessoires – met de kinderdriewieler worden een praktische bekerhouder en een bel meegeleverd.
Uitvoering
Materialen:


 ● frame: staal
 ● bekleding: polyester
 ● wielen: EVA-schuim
Afmetingen:

Wielen:


 ● voor (diameter): 25 cm
 ● achter (diameter): 20 cm
Afmetingen:


 ● lengte: 92 cm,
 ● hoogte: 105 cm,
 ● breedte: 47,5 cm.
Hoogte handvat: 90-102 cm

Breedte stuur: 40 cm
<
Kenmerken: Kopen in AmersfoortKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 29454444 Meld aan Aanbodpagina