Kinderkraft Kinderwagen XMOOV 3 in 1 Donkergrijs (incl. autostoel)


sinds 27-8-2023 12:23:16


prijs: € 429,90
Locatie : Amersfoort  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Makkelijk te besturen, grote oppompbare wielen en jarenlang gebruik – dat is de XMOOV, een 3-in-1 kinderwagen voor kinderen tot 22 kg die de actieve levensstijl van je gezin kan bijhouden! Hij kan perfect omgaan met alledaagse uitdagingen. Hij heeft een 2-in-1 zitting die in een paar bewegingen van een reiswieg tot een buggy kan worden omgebouwd. Met het TRAVEL SYSTEM kun je het meegeleverde autostoeltje van 0-13 kg op het frame van de kinderwagen plaatsen. De XMOOV 3-in-1 helpt je in elke situatie.

De XMOOV 3-in-1 is een kinderwagen die is ontworpen met kinderen en hun ouders in gedachten. De vergrootbare geventileerde zonnekap is gemaakt van waterdicht materiaal met UPF50+ – perfect om het kind te beschermen tijdens wandelingen. Aan de andere kant zullen ouders genieten van de gemakkelijke in 3 posities verstelbare zitting en de in 8 posities verstelbare duwbeugel. De grote, opblaasbare wielen hebben een goede demping – de kinderwagen is uiterst gemakkelijk te besturen, zowel in de stad als op grindrijke bospaden. Met XMOOV is opvoeden makkelijker! 

Zitting 2-in-1

De XMOOV heeft een reiswieg en stoel in één zitting. Baby's gebruiken de reiswieg tot ze ongeveer 6 maanden oud zijn – daarna stappen ze over op een wandelwagen. Met een 2-in-1 zitting bespaar je de ruimte in je huis die je anders zou besteden aan het jarenlang opbergen van een reiswieg. De zitting kan naar voren en naar achteren worden vastgezet.

TRAVEL SYSTEM

XMOOV combi-kinderwagen 3-in-1. Hij zal je kind dienen vanaf de geboorte tot 22 kg. Naast de 2-in-1 zitting en het frame krijg je universele adapters* en een achterwaarts gericht autostoeltje 0-13 kg. Is je kleintje in de auto in slaap gevallen? Geen probleem – je kunt het autostoeltje eenvoudig in het frame van de kinderwagen vastzetten. En zonder de baby wakker te maken!

Voor alle weersomstandigheden

Met deze kinderwagen zal niets je verrassen tijdens je wandeling. Hij heeft een grote, waterdichte zonnekap met UPF50+ filter – het beschermt je kleintje tegen zon, regen en wind. Jullie laten je niet bang maken door hitte of motregen. De kap heeft een venster voor contact met de baby en een ventilatiepaneel om de kleine bij warm weer te laten luchten. 

Groot verstelbereik

De stoel van de buggy is eenvoudig naar wens te verstellen – met de 3-standenverstelling kun je hem snel en stiltot de liggende positie brengen. De kinderwagen heeft ook een verstelbare duwbeugel, die je op een van de 8 niveaus instelt, afhankelijk van je lengte.

Opblaasbare wielen met vering

De grote, opblaasbare wielen hebben een goede vering. De XMOOV is licht en gemakkelijk te besturen, niet alleen in de stad maar ook in de buitenwijken en in het bos. Wil je een wandeling in de natuur maken? De kinderwagen kan elk terrein aan! Voor extra gemak blokkeer je de voorwielen om rechtdoor te rijden.

Extra informatie:


 ● Accessoires: bekerhouder, klamboe, regenhoes, voetenzak, luiertas, zacht inzetkussen voor stoel en reiswieg, adapters*
 ● Zitting 2-in-1– reiswieg en buggy in één
 ● 2 rijrichtingen van de stoel
 ● Autostoeltje 0-13 kg inbegrepen, RWF
 ● 360 graden draaibare veiligheidsbeugel
 ● STOP & RIDE rem, van bovenaf bediend
 ● 5-punts veiligheidsgordel met beschermers
 ●
Kenmerken: Kopen in AmersfoortKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 54018265 Meld aan Aanbodpagina