Kinderkraft Loopfiets 2way next Light Green


sinds 19-9-2021 03:03:51

Grote foto kinderkraft loopfiets 2way next light green kinderen en baby complete kinderkamers
prijs: € 49,90
Locatie : Amersfoort  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Wilt u dat elke wandeling die u maakt onvergetelijk is? De 2WAY NEXT fiets bezorgt uw kind veel plezier, terwijl het zijn gevoel voor evenwicht op een natuurlijke manier kan ontwikkelen. Hij ondersteunt de ontwikkeling van de motorische functies en het ruimtegevoel. Hij valt op door zijn moderne design en zijn sportieve lijn is een blikvanger. De fiets is ook heel licht en gemakkelijk te dragen. Het lage frame maakt het makkelijker voor jongere kinderen om op te stappen, terwijl het zadel en het verstelbare stuur het mogelijk maken om de fiets aan te passen voor iets oudere kinderen.

Voordelen

Veiligheid:


 ● Veilig stuurbereik – de fiets heeft een speciale veiligheidsfunctie die de stuurhoek beperkt en voorkomt dat uw kind omvalt.
 ● De grote, schokdempende wielen van EVA-schuim zijn perfect, ook voor ongelijke oppervlakken. Ze hebben een hoge slijtvastheid.
 ● Hoogwaardige afwerking - alle schroeven zijn afgedekt met kunststof kappen. U zult geen scherpe, uitstekende onderdelen vinden.
 ● Het robuuste stalen frame is bestand tegen belastingen tot 35 kg.
 ● Tests inzake de veiligheid en de productkwaliteit, bevestigd door de onafhankelijke certificeringsinstantie TÜV. Getest en goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsvoorschriften EN 71-1.
Comfort:


 ● De ergonomische en lichte stalen constructie zorgt voor een volledige stabiliteit, en de hoogwaardige afwerking garandeert een totale veiligheid.
 ● Verstelbare zadel- en stuurhoogte - kan worden aangepast aan de lengte van uw kind. Het laagst mogelijke zitniveau bedraagt 31 cm; het lage frame maakt de fiets geschikt voor kinderen vanaf 80 cm!
 ● Zitting - het comfortabele zadel biedt comfort tijdens het rijden en de zachte vulling voorkomt schaafwonden.
 ● Stuur - handgrepen van antislip materiaal zorgen voor een stevige grip. Het stuur is verstelbaar binnen een bereik van 52-59 cm zodat de fiets kan worden aangepast aan de lengte van uw kind.
Functionaliteit:


 ● De 2WAY NEXT fiets ontwikkelt het evenwichtsgevoel. Het kind ontwikkelt zijn motorische vaardigheden op natuurlijke wijze. De fiets verbetert de motorische coördinatie aan beide zijden, draagt bij aan een betere waarneming van de ruimte en aan het vermogen om afstand en snelheid in te schatten.
 ● Het rijden op deze fiets is de beste training voor rijden met een traditionele fiets - een natuurlijke afwisseling zonder dat er zijwieltjes moeten worden gemonteerd.
UitvoeringMaterialen:


 ● Frame en stuur: staal 
 ● Wielen: EVA-schuim 
 ● onderdelen van kunststof.
Gewicht van de gebruiker: max. 35 kg

Productgewicht: 3,1 kg
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 5902533917419
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: KinderKraft
 ● SKU (eigen artikel code): 5257


Kenmerken: Kopen in AmersfoortKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25900741 Meld aan Aanbodpagina