Kinderkraft Loopfiets Runner Nature Yellow


sinds 30-9-2021 14:20:11

Grote foto kinderkraft loopfiets runner nature yellow kinderen en baby complete kinderkamers
prijs: € 49,90
Locatie : Amersfoort  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De RUNNER loopfiets is ideaal voor actieve kleine fietsers. Het is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en zal een kind bedienen tot een gewicht van 35 kilogram. De robuuste constructie is in overeenstemming met de nieuwste veiligheidsnormen en het stuur is voorzien van een stuurslot om het risico van vallen te elimineren. RUNNER zal elke peuter veel plezier en pret bezorgen - en zal ook helpen om de motorische coördinatie en het evenwicht te trainen. En als de peuter moe wordt, kan de ouder de fiets gemakkelijk verplaatsen met een speciale houder op het frame. Als je wilt dat je kind zich ontwikkelt tijdens het samen spelen en lopen, kies dan voor de RUNNER loopfiets!
Voordelen
Beveiliging:

 ● Stuur met anti-slip rubberen handvatten voor een stevige grip. Zelfs bij warm weer zullen de handen van je kleintje niet van de handgrepen van de fiets afglijden.
 ● Het stuur heeft een speciale beveiliging (stuurvergrendeling) die de stuurhoek beperkt en voorkomt dat het kind omvalt. Het zorgt voor een betere controle over de fiets.
 ● Het fietsframe is gemaakt van zorgvuldig afgewerkt berkenhout uit duurzaam beheerde bossen. Het frame is glad en zorgvuldig geslepen en heeft geen ruwe of scherpe delen.
 ● De 12-inch lagerwielen zijn gemaakt van schokabsorberend EVA-schuim, en wordt gekenmerkt door een hoge slijtvastheid. Ze hebben een origineel loopvlak met reliëfpatronen, die een onderscheidende vorm achterlaten.
 ● De robuuste constructie is getest op veiligheid in het onafhankelijke laboratorium van Intertek. Het is ontworpen in overeenstemming met de meest recente EN71-1 norm. 


Comfort:

 ● Het zachte zadel, verstelbaar van 37 tot 44 cm, zorgt ervoor dat de fiets beter past en langer meegaat. De zachte bekleding voorkomt slijtage.
 ● Het stuur is voorzien van handvatten van zacht rubber, wat het rijcomfort nog verder verhoogt.
 ● Het zadel is bedekt met een zacht materiaal – dit heeft een aanzienlijke invloed op het reiscomfort, vooral op hobbelig terrein.
 ● De draagbeugel, die zich op het frame bevindt, stelt ouders in staat om de fiets comfortabel te dragen wanneer hun peuter de wereld op eigen benen wil verkennen.

Functionaliteit:

 ● De RUNNER loopfiets ontwikkelt het evenwicht van het kind. Rijden is ook erg leuk!
 ● De fiets ontwikkelt ook de motorische vaardigheden van het kind en verbetert de motorische coördinatie van het kind aan beide kanten. De peuter leert hoe hij in zijn eentje zijn evenwicht kan bewaren en brengt tegelijkertijd tijd door in de buitenlucht. 
 ● RUNNER is een perfecte voorbereiding voor het leren rijden op een klassieke fiets. De overstap naar een meer zelfstandige fiets zal voor de peuter bijna onmerkbaar zijn!
 ● Het rijden op een loopfiets is intuïtief en zorgt voor veel plezier. Rijdend op het RUNNER-model leert een kind niet alleen, maar vooral – hij of zij heeft een geweldige tijd!


Uitvoering
Materialen:

 ● Wielen: EVA-schuim
 ● Frame: berkenhout
 ● Handgrepen: rubber

Afmetingen: 

 ● breedte: 38 cm, 
 ● lengte: 83 cm, 
 ● hoogte: 54 cm, 
 ● wieldiameter: 28 cm, 
 ● het bereik van de zadelverstelling: 37-44 cm,
 ● wielmaat: 12 inch.

 ● Gebruikersgewicht: tot 35 kg
 ● Het gewicht van het product: 3,4 kg 

Afmetingen van doos / brutogewicht: 55 x 32 x 16 (cm) / 4 kg


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 5902533917037
 ● Levering: Ophale
Kenmerken: Kopen in AmersfoortKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25735159 Meld aan Aanbodpagina