Kinderkraft Wipstoel - Bouncer Mimi - Roze


sinds 27-8-2023 12:24:25


prijs: € 59,90
Locatie : Amersfoort  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Houdt je baby van schommelen, maar heb je soms het gevoel dat je armen eraf vallen van het steeds dragen van je kleintje? Geef hem/haar dan een knus plekje om te ontspannen – MIMI, een minimalistisch wipstoeltje dat je kleintje in enkele ogenblikken tot rust zal brengen. Dankzij het lichte gewicht en het eenvoudige opvouwen kun je je nieuwe hulpje overal mee naartoe nemen – of het nu op een lange vakantie is of een kort bezoekje aan de familie. Je kind zal kunnen kijken naar de golvende zee of de hoge bergen, en jij, jij hebt je kleintje vlak naast je. Met MIMI kun je even pauzeren: je kleintje zal zelf zachtjes schommelen in het wipstoeltje, wanneer hij/zij maar wil. De aangename stof omsluit de rug en de ruggengraat van je baby en zorgt voor comfort en veiligheid, terwijl jij bij kunt komen met je kleintje naast je.

Het MIMI wipstoeltje is puur minimalisme in een mooie vorm. Het is veilig, comfortabel en chic in één. Het zal je baby helpen kalmeren, zelfs op zeer onrustige dagen omdat het niet veel prikkeling geeft. En als je kleintje wil spelen – zijn er 2 hangende speeltjes ter beschikking. Geen lichten of harde geluiden. Je kunt het gemakkelijk aanpassen aan de behoeften van je baby dankzij de rugleuning die in 3 niveaus verstelbaar is. De nauwsluitende zitting van aangename stof verdeelt het gewicht van het kind gelijkmatig en bevordert een natuurlijke rusthouding.
Voordelen
Functionaliteit:


 ● Natuurlijk wiegen – de baby schommelt zelf dankzij natuurlijke lichaamsbewegingen. Je kunt je baby ook zelf zachtjes wiegen.
 ● Ontwikkeling – de baby ontwikkelt motorische vaardigheden en evenwicht tijdens het schommelen. Schommelen bevordert ook de rust en ontspanning van de baby.
 ● Speelboog met speeltjes – 2 hangende speeltjes houden je baby geïnteresseerd en vermaakt. Ze zullen hem/haar aanmoedigen zijn/haar armen te strekken en zijn/haar greep te oefenen.
 ● Scandinavisch design – het wipstoeltje past perfect in elk interieur. Het zal prachtig staan in woningen, die in verschillende stijlen zijn ingericht.
 ● Minimalistische oplossingen – ze zullen de baby niet overprikkelen en hem/haar helpen te kalmeren.
Comfort:


 ● Rugleuning in 3 niveaus verstelbaar – vind gemakkelijk de juiste positie voor je kindje. Je kunt de instelling aanpassen aan het gewicht en de behoeften van je baby.
 ● Aangepaste zitting – de zitting verdeelt het gewicht van het kind gelijkmatig. De wervelkolom van de baby komt op een natuurlijke manier in lijn, waardoor de juiste houding van het kind wordt ondersteund.
 ● Ideaal voor uitstapjes – het wipstoeltje is zeer licht en uiterst gemakkelijk op te vouwen. Neem het mee op elk uitje met je kind.
 ● Zacht materiaal – het wipstoeltje is bekleed met een stof die aangenaam aanvoelt – wasbaar in de wasmachine op 30 graden.
 ● Sneldrogende stof – droogt in slechts een paar uur. Was de stof 's avonds en 's morgens is het wipstoeltje weer klaar voor dagelijks plezier!
 

Veiligheid:


 ● 3-puntsgordel – de gordel kan worden aangepast aan je baby. Hij heeft een brede, zachte hoes om de tere voetjes van de baby te beschermen.
 ● Stabiele constructie – het MIMI wipstoeltje heeft een brede basis, waardoor de constructie ongelooflijk stabiel is. Het kleintje zal te allen tijde veilig zijn.
 ● Anti-slip elementen – voorkomen dat het wipstoeltje wegglijdt tijdens het
Kenmerken: Kopen in AmersfoortKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 54018965 Meld aan Aanbodpagina