Kinderkraft Wipstoel - schommelstoel Felio 2 - Stone Grey - Bouncer - Babyrocker - Peuterstoeltje


sinds 27-8-2023 12:23:16


prijs: € 79,90
Locatie : Amersfoort  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Hier is een wipstoeltje dat je schouders ontlast van het constante schommelen en je baby helpt te kalmeren. FELIO 2 is een wipstoeltje en wiegje in één. Het begeleidt je kindje vanaf de geboorte tot 9 kg. In enkele ogenblikken helpt het het kleintje te ontspannen, en wanneer het tijd is om te spelen – je kunt de speelboog met pluchen speelgoed gemakkelijk bevestigen. Dat bevordert de ontwikkeling van de verbeelding en de motorische coördinatie. Zachte materialen en een 3-puntsgordel met een breed kussen tussen de benen beschermen zelfs de meest beweeglijke kinderen.

FELIO 2 is een wipstoel die niet alleen het kind, maar ook de ouder zal plezieren. Het heeft een handig bedieningspaneel waarmee je tot 8 verschillende melodieën en rustgevende trillingen kunt afspelen om te helpen in slaap te vallen. De FELIO 2 wordt geleverd met een zachte wikkeldeken, waarmee het wipstoeltje zelfs voor een pasgeborene kan worden gebruikt. De wikkeldeken kan ook afzonderlijk worden gebruikt. FELIO 2 geef je een moment rust terwijl je kind nieuwe geluiden en texturen ontdekt en de coördinatie oefent. Het wordt ook geleverd met een klamboe om de momenten die jullie samen buiten doorbrengen aangenamer te maken.

Wipstoeltje

FELIO is een wiegje 2-in-1. Verander de positie van de glijders in een paar tellen om er een wipstoeltje van te maken. Het zachte schommelen zorgt ervoor dat je kleintje tot rust komt en dat je armen uitrusten van het schommelen. De FELIO 2 is uitgerust met een afneembare speelboog met 3 speeltjes om je kleintje geïnteresseerd te houden en de fijne motorische ontwikkeling te ondersteunen.

8 melodieën en trillingen

Wipstoeltje FELIO 2 heeft aan de voorzijde een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Je kunt de rustgevende trillingen of een van de 8 melodieën inschakelen om je kleintje te kalmeren en het gemakkelijker te maken in slaap te vallen of gewoon te kalmeren en te ontspannen.

Inclusief accessoires

De FELIO 2 wordt geleverd met een zachte wikkeldeken, zodat zelfs pasgeborenen het wipstoeltje kunnen gebruiken. Hij kan ook buiten het wipstoeltje worden gebruikt. Bovendien heeft de FELIO 2 een klamboe om je kleintje te beschermen tegen insecten terwijl jullie buiten ontspannen.

Eenvoudig opvouwen

Je kunt het wipstoeltje in enkele ogenblikken opvouwen – en tot een compact formaat. Het neemt zeer weinig ruimte in beslag, zodat je het gemakkelijk onder het bed of in de kast kunt opbergen. Het is heel licht, dus je neemt het ook mee op vakantie.

Eenvoudig schoon te maken

De FELIO 2 schoonhouden is uiterst eenvoudig – de hoes kan gemakkelijk worden verwijderd en is machinewasbaar op 30 graden. Dankzij het sneldrogende materiaal kun je snel verder spelen – je wast je 's avonds, 's ochtends is het wipstoeltje klaar voor gebruik!

Extra informatie:


 ● 3-punts veiligheidsgordel
 ● Gemakkelijke verandering van wiegje naar wipstoeltje
 ● Eenvoudig plat uit te klappen
 ● Lichtgewicht
 ● Inclusief 3 speeltjes: spiegel, ritselaar en pieper
 ● Accessoires: wikkeldeken en klamboe
 ● De hoes is machinewasbaar
Uitvoering

Materialen


 ● frame: staal
 ● hoes: polyester 
Opgevouwen: 0 x 73 x 38,5 cm

Uitgevouwen: 48 x 73 x 38,5 cm

Gewicht: 2,89 kg


Kenmerken: Kopen in AmersfoortKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 54018262 Meld aan Aanbodpagina