Klemhekje - traphekje Eltra Pressure metal wit


sinds 25-6-2020 4:18:52

Grote foto klemhekje traphekje eltra pressure metal wit kinderen en baby traphekjes
prijs: € 69,95
Locatie : Achel  (Vlaams-Limburg)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Traphek geschikt voor openingen van 75 -81 cm zonder verlengstukken Geen schroeven en boren nodig, klemhekje

Het Eltra deurhekje kan geplaatst worden in deuropeningen om te voorkomen dat uw kinderen een kamer kunnen verlaten of kunnen binnenwandelen. Het hekje is ook geschikt om onderaan de trap te plaatsen zodat uw kind de trap niet kan opklimmen. De breedte van het hekje varieert van 75cm tot 81cm. Met behulp van verlengstukken kan de breedte gemakkelijk worden aangepast.
Extra steun en veiligheid worden verzekerd door het U-profiel. Omwille van dit profiel, wordt het afgeraden om het hekje te plaatsen bovenaan de trap. De kans bestaat immers dat u struikelt over het metalen frame.
Het frame wordt geïnstalleerd zonder schroeven. Het frame kan gemakkelijk onder spanning in de deuropening geplaats worden, zonder de kader of de muur te beschadigen.
Om de installatie te vergemakkelijken, werd voorzien in een druk-indicator. Wanneer deze rood is, is het hekje geopend of is er te veel of te weinig spanning op het hekje. Staat de indicator op groen, dan is het hekje gesloten en de druk in orde. Een éénhandssluiting maakt het gemakkelijk voor volwassenen om het hekje met slechts één hand te openen. Bovendien vergrendelt het sluitsysteem automatisch. Het hekje kan geopend worden aan beide kanten.
Ten slotte verhinderen de speciale scharnieren dat de vingertjes van uw kind gekneld kunnen raken. 
Optioneel verlengstuk 7 cm: Het klemhekje kan met maximaal 4 verlengstukken tot 108 cm worden vergroot. 
WAARSCHUWING! Nooit uw kind zonder toezicht laten. Lees de instructies omdat een onjuiste montage gevaarlijk kan zijn. Het veiligheidshekje mag niet in raamkozijnen worden gebruikt. Nooit gebruiken zonder muurdoppen. Gebruik dit klemhekje niet aan de bovenkant van de trap vanwege struikelgevaar. Het veiligheidshekje is uitsluitend bedoeld voor huishoudelijk gebruik. Het veiligheidshekje is uitsluitend geschikt voor kinderen met een leeftijd van maximaal 24 maanden. Het veiligheidshekje kan met het bijgeleverd montagemateriaal aan vaste, vormstabiele ondergronden worden bevestigd. Het veiligheidshekje dient handmatig geopend en gesloten te worden.

AFMETINGEN: 75 x 4 x 77 cm 
EN-NORM : EN 1930:2011
MATERIAAL : Metaal
ONDERHOUD : Gebruik een vochtige doek en droog onmiddellijk.


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: ChildHome
 ● SKU (eigen artikel code): VHELTW


Kenmerken: Kopen in AchelKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23692595 Meld aan Aanbodpagina