Kweekset - vlinders


sinds 16-11-2023 16:22:44


prijs: € 74,99
Locatie : Woerden  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Vlinders kweken - heel eenvoudig! Met rupsen, afkomstig van gespecialiseerde Duitse kwekers en in combinatie met de praktische kweekset en aanvullend materiaal. Beleef de ontwikkeling van rups tot vlinder! Zo lukt het kweken van rupsen gegarandeerd!

Je ontvangt deze omvangrijke set met vlindernet, prachtige vlinderstickers, een overzichtskaart met de namen van verschillende vlinders en een voucher voor het toezenden van de rupsen op het door jou gewenste moment. Op die manier kun je deze prachtige vlinder-kweekset het hele jaar door ook aan iemand cadeau doen.

Met deze vlinder-kweekset wordt het beleven van de natuur een echte AHA-ervaring. Kweek samen met de kleuters, al wat oudere kinderen of thuis van kleine rupsen prachtige distelvlinders! Je kunt de spannende ontwikkeling van deze inheemse distelvlinder uit de rups minitieus observeren. Dit is in de natuur vrijwel onmogelijk - een echte AHA-ervaring van een bijzonder soort! Het kweken is eenvoudig en ongecompliceerd en de kinderen zullen enthousiast zijn! De set bevat alles wat je nodig hebt en nog veel meer!

Inhoud
voucher voor het afroepen van de rupsen  (afroepen kan vanaf maart t.e.m.  half oktober)
kweekbakje met voedsel (5 g)
vlindernet om te observeren (afm. diam. 30 cm, h 30 cm)
overzichtskaart A5
stickerset 'Vlinders & co' (150 stuks)
facetlens van kunststof (afm. diam. 3,4 cm)
voedersponsje van schuimrubber (afùm. diam. 3,5 cm)
pipetje van kuntstof
Nederlandstalige handleiding
12 kopieerbladeren (gedifferentieerd)
4 interactieve oefeningen voor tablet, PC of digibordHouten Onderwijsmateriaal is een sterk groeiend bedrijf dat handgemaakte houten spelborden ontwerpt. Graag nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen op onze website waar u, buiten onze eigen spelborden, een zeer uitgebreid assortiment van de meest uiteenlopende educatieve producten zult vinden.

houtenonderwijsmateriaal.be
Sint-Martensommegangstraat 23B, 9220 MOERZEKE
052 52 01 32 - info@houtenonderwijsmateriaal.be


Kenmerken: Kopen in WoerdenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 112527888 Meld aan Aanbodpagina