LEGO City Cyber stuntmotor (60358)


sinds 9-5-2023 03:01:47

Grote foto lego city cyber stuntmotor 60358 kinderen en baby duplo en lego Grote foto lego city cyber stuntmotor 60358 kinderen en baby duplo en lego Grote foto lego city cyber stuntmotor 60358 kinderen en baby duplo en lego Grote foto lego city cyber stuntmotor 60358 kinderen en baby duplo en lego
prijs: € 7,99
Locatie : Capelle aan den ijssel  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Geef kinderen vanaf 5 jaar de tijd van hun leven met deze leuke LEGO City Cyber stuntmotor (60358) set. Jongens en meisjes kunnen spannende stuntshows vol actie opvoeren met dit speelgoed.

De set bestaat uit een neonkleurige speelgoedmotor met vliegwielaandrijving, inclusief een poppetje van een LEGO City Stuntz coure


Geef kinderen vanaf 5 jaar de tijd van hun leven met deze leuke LEGO City Cyber stuntmotor (60358) set. Jongens en meisjes kunnen spannende stuntshows vol actie opvoeren met dit speelgoed.

De set bestaat uit een neonkleurige speelgoedmotor met vliegwielaandrijving, inclusief een poppetje van een LEGO City Stuntz coureur. Zet de helm op, laat het vizier zakken en activeer het vliegwiel van de stuntmotor. Lanceer de motor vanaf hellingen om hem hoge sprongen, trucs en verbazingwekkende landingen op 1 wiel te laten maken. Deze neonkleurige LEGO City Stuntz motor is echt geweldig!

Met LEGO City speelgoed bevinden kinderen zich midden in de actie met coole voertuigen, gedetailleerde gebouwen en inspirerende personages voor realistische rollenspellen. De speelgoedstuntmotor bouwen ze met behulp van de meegeleverde handleiding met afbeeldingen of via de LEGO Builder app, met digitale tools om het model in 3D te bekijken. Kinderen die dol zijn op gamen, motors en andere voertuigen, zullen deze speelset geweldig vinden. Het is een leuk kleinigheidje om ze mee te verrassen!

Afmetingen: de Cyber stuntmotor is ca. 5 cm hoog, 6 cm lang en 2 cm breed.
Bevat 13 onderdelen.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Lego
 ● Merk - Algemeen: lego
 ● SKU (eigen artikel code): 1636
 ● Fabrikant: lego


Kenmerken: Kopen in Capelle aan den ijsselKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 30209690 Meld aan Aanbodpagina