LifeGoods ABC Speelmat XL 36-delig Alfabet Puzzel van Schuim


sinds 14-6-2021 03:01:33

  • Grote foto lifegoods abc speelmat xl 36 delig alfabet puzzel van schuim kinderen en baby overige
  • Grote foto lifegoods abc speelmat xl 36 delig alfabet puzzel van schuim kinderen en baby overige
  • Grote foto lifegoods abc speelmat xl 36 delig alfabet puzzel van schuim kinderen en baby overige
  • Grote foto lifegoods abc speelmat xl 36 delig alfabet puzzel van schuim kinderen en baby overige
  • Grote foto lifegoods abc speelmat xl 36 delig alfabet puzzel van schuim kinderen en baby overige
Grote foto lifegoods abc speelmat xl 36 delig alfabet puzzel van schuim kinderen en baby overige Grote foto lifegoods abc speelmat xl 36 delig alfabet puzzel van schuim kinderen en baby overige Grote foto lifegoods abc speelmat xl 36 delig alfabet puzzel van schuim kinderen en baby overige Grote foto lifegoods abc speelmat xl 36 delig alfabet puzzel van schuim kinderen en baby overige Grote foto lifegoods abc speelmat xl 36 delig alfabet puzzel van schuim kinderen en baby overige
prijs: € 19,99
Locatie : Koudum  (Friesland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De alfabet speelmat van LifeGoods is ondersteunend voor de verstandelijke ontwikkeling en het denkniveau van kinderen. Leren en spelen voor kinderen vanaf 0 jaar! Dankzij het hoogwaardige EVA-foam zijn de puzzelstukken extra zacht, veilig, en duurzaam. Bouw kubussen van de puzzelstukken of leg ze neer als een kleurrijke speelmat. Makkelijk schoon te maken en ideaal voor zowel grote of kleinere ruimtes. Bovendien is je vloer beschermt tegen krassen van speelgoed!

 Spelend leren
Spelen stimuleert de aanleg van nieuwe verbindingen in de hersenen van kinderen. Deze speelmat moedigt onder andere de ontwikkeling van logica en creativiteit aan, en het leren van letters, cijfers en woorden. Dankzij de vrolijke kleurtjes en verschillende onderdelen is het een leuke en uitdagende ervaring voor de kids van alle leeftijden!

Zacht en veilig EVA-schuim
De speelmat is gemaakt van hoogwaardig EVA-schuim van 1 cm dik. EVA-schuim is steviger en flexibeler dan andere soorten schuim en gaat daarom ook langer mee. De LifeGoods ABC speelmat biedt een zachte, comfortabele en veilige ondergrond voor kinderen om op te spelen, rollen, springen en rennen!

Vierkante speeldozen
De puzzelstukken zijn met precisie uitgesneden waardoor ze perfect op elkaar aansluiten. Daarom dienen ze niet alleen als speelmat maar ook als 6 verschillende speelblokken. Deze kunnen gebruikt worden om mee te spelen/gooien/rollen, en zijn tevens ideaal voor eventuele opslag van speelgoed. d.

LifeGoods Multicolor Speelmat
▶ Duurzaam en waterafstotend EVA-schuim
▶ Makkelijk opbergen, slechts 2125 gram
▶ Geschikt voor kleine en grote ruimtes
▶ Zacht en veilig anti-slip oppervlak
▶ Om te bouwen tot kubussen
▶ 9 Vrolijke kleuren

Makkelijk schoon te maken
De puzzelstukken zijn gemaakt van EVA-schuim, een materiaal dat water en andere vloeistoffen afstoot. Alles wat op de mat morst is daarom binnen enkele seconden op te vegen met een doekje. Zo kunnen de kinderen genieten van iets lekkers tijdens het spelen en hoef jij je geen zorgen te maken over de vloer!

BPA-vrijl
De veiligheid van kinderen staat natuurlijk voorop. Deze speelmat geen giftige stoffen. Veel stoffen – voornamelijk plastic – bevatten tegenwoordig BPA. Dit is een stof die mogelijk een negatief effect kan hebben op je gezondheid. Het EVA-schuim waarvan de mat is gemaakt is BPA-vrij en dus veilig voor kinderen van alle leeftijden.

Specificaties:
✔ Inhoud Verpakking: 36 x puzzelstukken, 54 x eindgrenzen
✔ Merk: LifeGoods
✔ Materiaal: EVA-schuim
✔ Kleur: Multicolor (9 kleuren)
✔ Gewicht: 2125 gram
✔ Afmetingen puzzelstuk: 30 x 30 x 1 cm
✔ Afmetingen speelmat: 180 x 180 x 1 cm
✔ Certificaten: Reach, SGC, CE
✔ BPA-vrij: Ja
✔ Waterafstotend: Ja
✔ Geschikt voor: kinderen vanaf 0 jaar
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 8719632955870


Kenmerken: Kopen in KoudumKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25718422 Meld aan Aanbodpagina