Lionelo Wipstoel Rosa - Stone Grey-White


sinds 27-8-2023 12:24:47


prijs: € 89,95
Locatie : Amersfoort  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


In wipstoel Rosa van Lionelo kan jouw kindje helemaal tot rust komen. Daarom is Rosa ook ontworpen met rustige, zachte kleuren zodat je kindje niet overgestimuleerd wordt.

Rosa is voorzien van beukenhouten geleiders, die geen strepen op je vloer achterlaten. Je kunt Rosa met de hand laten schommelen. De geleiders aan de onderkant kunnen verticaal worden geplaatst, zodat je kindje van voor naar achter schommelt, maar ook horizontaal, zodat je kindje van links naar rechts gaat. Hiervoor hoef je enkel het zitje een kwartslag te draaien. Rosa's rugleuning is verstelbaar in 3 posities. Je kindje kan hier dus in slapen, ontspannen, of actief mee doen met de rest van het gezin.

Dankzij de verkleiner kan je kindje hier heerlijk in liggen vanaf de geboorte. Wanneer je kindje wat ouder is, kan het verklein kussen worden verwijderd. De schommelende geleiders kunnen in één klik worden vastgezet, door middel van anti-slip uitklappootjes. 

Rosa is voorzien van een tuigje zodat je kindje veilig blijft liggen. Rosa is klein en compact op te vouwen, waardoor ze makkelijk mee kan op vakantie.
Kenmerken Rosa wipstoel

 ●  Geschikt vanaf de geboorte tot 9 kg
 ●  Natuurlijk wipstoeltje
 ●  Hoogwaardige kwaliteit hout: beuken en populier
 ●  Super zachte inleg voor de allerkleinsten
 ●  Scandinavisch design
 ●  Afmeting:  76 x 43 x 56 cm
 ●  Afmeting ingeklapt: 8 76 x 43 x 15 cm


Kenmerken: Kopen in AmersfoortKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 54019263 Meld aan Aanbodpagina