Longfield Wedstrijd Sjoelbak


sinds 22-2-2021 09:34:28

Grote foto longfield wedstrijd sjoelbak kinderen en baby overige
prijs: € 88,89
Locatie : Vijfhuizen  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


*Dit product kan alleen afgehaald worden.*
Longfield Wedstrijd Sjoelbak
De Longfield Wedstrijd is een prima basisklasse sjoelbak voor regelmatig gebruik. De speelbak voldoet aan de officiële wedstrijd afmetingen, waardoor het optimale spelbeleving gegarandeerd wordt. De Wedstrijd sjoelbak is geschikt voor de niet veeleisende speler die het spel met plezier wilt spelen. De speeltafel is geschikt voor regelmatig gebruik en het een levensduur van ongeveer 2 tot 4 jaar. (Deze sjoelbak is er ook in een donkere kleurstelling).
Net als alle andere sjoelbakken, is ook de Wedstrijd sjoelbak van Longfield vervaardigd uit hout. De zijkanten, poorten en brug zijn vervaardigd uit multiplex. Het speeloppervlak is van triplex. Doordat de elementen verder niet bewerkt zijn, voelt de bak natuurlijk aan. Het speloppervlak is vrij ruw doordat ook dit onderdeel niet extra behandeld is. Het speelcomfort is hierdoor niet optimaal maar prima voor de niet veeleisende speler die gewoon ontspannen willen sjoelen. De vier aanwezige poorten zijn voorzien van messing nagels waarmee het aantal punten aangegeven wordt.
De Wedstrijd sjoelbak wordt geheel speelklaar geleverd. De sjoelstenen zijn vervaardigd uit massief beukenhout en zijn aan beide kanten plat. Plaats de dertig stenen op de horizontale brug en start het spel. Werp als speler elk drie beurten. Na drie beurten bepaald de totaalscore wie de eindwinnaar is.
Kenmerken Longfield wedstrijd sjoelbak
 ● Basisklasse sjoelbak
 ● Geschikt voor regelmatig gebruik
 ● Afmetingen 200x41x7 cm
 ● Geleverd met 30 sjoelschijven
 ● Voorzien van opbergvak met schuifdeksel voor het opbergen van de sjoelstenen


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden


Kenmerken: Kopen in VijfhuizenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24584306 Meld aan Aanbodpagina