Manon bed wit


  • Grote foto manon bed wit kinderen en baby complete kinderkamers
  • Grote foto manon bed wit kinderen en baby complete kinderkamers
  • Grote foto manon bed wit kinderen en baby complete kinderkamers
Grote foto manon bed wit kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto manon bed wit kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto manon bed wit kinderen en baby complete kinderkamers
€ 119
Locatie Veen  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

BeschrijvingManon bed wit 2-persoons

Metalen 2-persoons bed Manon gemaakt van stevig metaal. Met mooie klassieke vormen afgelakt in wit is het een tijdloos bed wat in elke kamer zal passen. Het ledikant is leverbaar in de maat 140x200 en 160x200. Hij wordt geleverd inclusief verende bodem en deze worden in het midden extra ondersteunt door een middenbalk met 3 pootjes die op de vloer rusten. Zodat het extra stevig wordt het bed wordt geleverd als bouwpakket maar is makkelijk te monteren. Indien u dit niet kunt dan kunnen we het tegen een kleine meerprijs voor u thuis monteren.

140 x 200 Normaal 149,- Nu 119,-

160 x 200 Normaal 169,- Nu 139,-

Inclusief bodems ● 
Wij zijn een internetwinkel die alles op het gebied van slapen heeft. Wij hebben dan ook al ruim 20 jaar ervaring en hebben een mooie complete collectie voor u opgezet. Het grote voordeel is dat alles rechtstreeks vanuit de fabriek aan u geleverd vandaar dat wij ze u kunnen aanbieden voor een lagere prijs dan in de winkel.
Doordat wij bijna geen kosten hebben die een winkel wel heeft zoals een dure showroom,reclame personeel e.d. kunnen wij ver onder de winkelprijs zitten. Wij hebben dan ook geen 8 tot 10 weken levertijd maar kunnen alles zeer snel leveren als het moet al binnen 1 week dat geldt voor bijna voor het gehele assortiment.
De service en garantie staat hoog in het vaandel u krijgt dan ook altijd volledige garantie en alles wordt door ons zelf gedaan.
De bedden worden netjes bij u thuis gebracht (montage in overleg) door onze eigen mensen want bij ons blijft de klant ook nog altijd koning !!
Nieuw showroom op afspraak! bel 06-31229130

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
Kenmerken: Kopen in Veen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 19665561

Meer Complete kinderkamers

Meer Complete kinderkamers aangeboden in deze subrubriek.