Nerf Fortnite SP-L Blaster met 6 Darts


sinds 6-10-2021 15:30:05

  • Grote foto nerf fortnite sp l blaster met 6 darts kinderen en baby los speelgoed
  • Grote foto nerf fortnite sp l blaster met 6 darts kinderen en baby los speelgoed
Grote foto nerf fortnite sp l blaster met 6 darts kinderen en baby los speelgoed Grote foto nerf fortnite sp l blaster met 6 darts kinderen en baby los speelgoed
prijs: € 29,95
Locatie : Breukelen  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Nerf Fortnite SP-L blaster
Deze gave blaster ziet er net zo uit als het origineel in Fortnite! Met de blaster, die dezelfde look en kleuren heeft, kan je nu Fortnite in het echt spelen. Hij heeft e...

Nerf Fortnite SP-L blaster
Deze gave blaster ziet er net zo uit als het origineel in Fortnite! Met de blaster, die dezelfde look en kleuren heeft, kan je nu Fortnite in het echt spelen. Hij heeft een afneembare loop om op verschillende manieren te kunnenspelen. Bevestig de loop zodat je op doelwitten op afstand kan mikken en haal hem eraf als je een korter zicht nodig hebt in kleinere speelzones of als je snel moet bewegen en mobiel moet kunnen blijven. De blaster heeft een interne clip waar drie darts in kunnen, zodat je drie darts snel na elkaar af kan vuren voor je weer moet herladen. Plaats de darts, laad ze door en schiet! Er zitten zes darts bij, die speciaal zijn ontworpen voor afstand. Met deze blaster kan je bovendien zowel binnen als buiten spelen.


 ● Blaster
 ● 6darts
 ● Instructies
 ● Geschikt voor spelers vanaf 8 jaar


Megashoponline.
De oorsprong van ons bedrijf ligt in Duffel nabij Mechelen. Zaakvoeder Dhr. Van der krieken heeft op korte tijd het bedrijf zien groeien tot een bedrijf met meer dan 30.000 producten met veel vraag naar Speelgoed en Elektro producten.
Online winkel.
Onze webshop is 24/7 geopend, verzendkosten betaal je 7€ tot een orderbedrag van 50€. Wij voorzien steeds 2 tot 3 werkdagen om de gewenste producten tot bij de klant te krijgen, meestal is het de dag nadien, indien anders wordt het bij het product vermeld.
Kies je voor Megashoponline dan kies je voor scherpe prijzen en bekende merken.
Ben je op zoek naar een gepast cadeau maar vindt je niet onmiddellijk uw keuze, dan kan je steeds een cadeaubon aanschaffen deze zijn er in 10€ - 25€ en 50€. De cadeaubon ’s zijn 3 jaar geldig.
 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 5010993606207
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 0 dagen
 ● Merk: Nerf
 ● MPN (fabrikantonderdeelnummer): 798683253
 ● Gewicht (algemeen): 0,40 gram
 ● Fabrikant: AxiHandel: Speelgoed en Feest


Kenmerken: Kopen in BreukelenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26996298 Meld aan Aanbodpagina