Odette II Bed Zwart


sinds 10-5-2020 4:08:00

Grote foto odette ii bed zwart kinderen en baby complete kinderkamers
prijs: 
€ 149
Locatie : Veen  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Odette 2-persoons bed zwart
Odette is een mooi en apart voor gegeven ledikant 2-persoons. Gemaakt van stevig staat en zwart gespoten. Met zijn sierlijke vormen een echt een blikvanger. Het bed wordt geleverd inclusief bodems deze bestaan uit 2x14/15 verende latten die in het midden extra ondersteunt wordt door een metalen middenbalk met pootjes. Het bed wordt geleverd zonder matras maar deze kunnen we er wel erbij leveren.
Bedmaat 140x200 normaal 199,- Nu 149 euro inclusief bodems
Bedmaat 160x200 normaal 219,- Nu 169 euro inclusief bodems

 ● 


Wij zijn een internetwinkel die alles op het gebied van slapen heeft. Wij hebben dan ook al ruim 20 jaar ervaring en hebben een mooie complete collectie voor u opgezet. Het grote voordeel is dat alles rechtstreeks vanuit de fabriek aan u geleverd vandaar dat wij ze u kunnen aanbieden voor een lagere prijs dan in de winkel.
Doordat wij bijna geen kosten hebben die een winkel wel heeft zoals een dure showroom,reclame personeel e.d. kunnen wij ver onder de winkelprijs zitten. Wij hebben dan ook geen 8 tot 10 weken levertijd maar kunnen alles zeer snel leveren als het moet al binnen 1 week dat geldt voor bijna voor het gehele assortiment.
De service en garantie staat hoog in het vaandel u krijgt dan ook altijd volledige garantie en alles wordt door ons zelf gedaan.
De bedden worden netjes bij u thuis gebracht (montage in overleg) door onze eigen mensen want bij ons blijft de klant ook nog altijd koning !!
Nieuw showroom op afspraak! bel 06-31229130
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden


Kenmerken: Kopen in VeenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 19665597 Meld aan Aanbodpagina