Peuterbed Princess


sinds 10-8-2020 4:09:11

  • Grote foto peuterbed princess kinderen en baby complete kinderkamers
  • Grote foto peuterbed princess kinderen en baby complete kinderkamers
  • Grote foto peuterbed princess kinderen en baby complete kinderkamers
  • Grote foto peuterbed princess kinderen en baby complete kinderkamers
Grote foto peuterbed princess kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto peuterbed princess kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto peuterbed princess kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto peuterbed princess kinderen en baby complete kinderkamers
prijs: € 189
Locatie : Veen  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Toddler Princess Bed (peuterbed)
Prachtig mooi princessen bed een mooie tussenmaat tussen het ledikantje en het grote éénpersoons bed. Dit bed is gemaakt van MDF en met kindvriendelijke lak mooi printen erop gespoten. Het bed wordt geleverd inclusief gratis bodem. We kunnen er een peutermatras bij leveren van 16 cm dik met afneembare hoes voor slechts 50 euro meerprijs.
Bedmaat 70 x 140 normaal 269,-- nu 189,-- ACTIE PRIJS
Eventueel met peutermatras 16 cm dik nu + 50,--


 ● 


Wij zijn een internetwinkel die alles op het gebied van slapen heeft. Wij hebben dan ook al ruim 20 jaar ervaring en hebben een mooie complete collectie voor u opgezet. Het grote voordeel is dat alles rechtstreeks vanuit de fabriek aan u geleverd vandaar dat wij ze u kunnen aanbieden voor een lagere prijs dan in de winkel.
Doordat wij bijna geen kosten hebben die een winkel wel heeft zoals een dure showroom,reclame personeel e.d. kunnen wij ver onder de winkelprijs zitten. Wij hebben dan ook geen 8 tot 10 weken levertijd maar kunnen alles zeer snel leveren als het moet al binnen 1 week dat geldt voor bijna voor het gehele assortiment.
De service en garantie staat hoog in het vaandel u krijgt dan ook altijd volledige garantie en alles wordt door ons zelf gedaan.
De bedden worden netjes bij u thuis gebracht (montage in overleg) door onze eigen mensen want bij ons blijft de klant ook nog altijd koning !!
Nieuw showroom op afspraak! bel 06-31229130
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden


Kenmerken: Kopen in VeenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 19662420 Meld aan Aanbodpagina