Pino hemelbed 2-persoons Taupe


sinds 13-6-2020 4:09:24

  • Grote foto pino hemelbed 2 persoons taupe kinderen en baby complete kinderkamers
  • Grote foto pino hemelbed 2 persoons taupe kinderen en baby complete kinderkamers
  • Grote foto pino hemelbed 2 persoons taupe kinderen en baby complete kinderkamers
  • Grote foto pino hemelbed 2 persoons taupe kinderen en baby complete kinderkamers
  • Grote foto pino hemelbed 2 persoons taupe kinderen en baby complete kinderkamers
Grote foto pino hemelbed 2 persoons taupe kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto pino hemelbed 2 persoons taupe kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto pino hemelbed 2 persoons taupe kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto pino hemelbed 2 persoons taupe kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto pino hemelbed 2 persoons taupe kinderen en baby complete kinderkamers
prijs: 
€ 319
Locatie : Veen  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Pino 2-persoons hemelbed in taupe
Wat een mooi hemelbed is model Pino! Het is strak en modern qua vorm, maar kan met hemelbedgordijnen ook een romantische touch krijgen. Het bed is gemaakt van massief grenen, dus absoluut sterk en stabiel!

Hemelbed normaal € 359,00 nu voor € 319,00

*** inclusief bedbodem ***

Het hemelbed is niet alleen in taupe, maar ook in neutraal wit verkrijgbaar (zie elders op onze site). Tevens hebben we het hemelbed in beide kleuren als 1-persoonsbed in ons assortiment.

Het bed is uit te breiden met een set van twee opberglades of een praktische slaaplade. Zo heeft u veel handige opbergruimte óf u kunt snel en gemakkelijk voor een extra slaapplaats zorgen.
2 x opberglade van € 139,00 nu voor € 119,00
1x slaaplade van € 159,00 nu voor € 139,00

De afmetingen zijn: 207 cm lang x 148 cm breed x 191 cm hoog.

Het bed wordt inclusief bedbodem en exclusief matras geleverd. Een bijpassend matras kunt u uiteraard wel bij ons bestellen. We adviseren u hier graag bij.

De op de foto afgebeelde hemelbedgordijnen zijn momenteel (nog) niet leverbaar.

We hebben een groot gedeelte van de Pino-collectie in onze showroom staan. U bent van harte welkom om deze meubels vrijblijvend te komen bekijken (op afspraak).

U kunt ervoor kiezen het bed zelf te monteren , maar dit ook (tegen een meerprijs) aan een van onze monteurs overlaten.


 ● 


Wij zijn een internetwinkel die alles op het gebied van slapen heeft. Wij hebben dan ook al ruim 20 jaar ervaring en hebben een mooie complete collectie voor u opgezet. Het grote voordeel is dat alles rechtstreeks vanuit de fabriek aan u geleverd vandaar dat wij ze u kunnen aanbieden voor een lagere prijs dan in de winkel.
Doordat wij bijna geen kosten hebben die een winkel wel heeft zoals een dure showroom,reclame personeel e.d. kunnen wij ver onder de winkelprijs zitten. Wij hebben dan ook geen 8 tot 10 weken levertijd maar kunnen alles zeer snel leveren als het moet al binnen 1 week dat geldt voor bijna voor het gehele assortiment.
De service en garantie staat hoog in het vaandel u krijgt dan ook altijd volledige garantie en alles wordt door ons zelf gedaan.
De bedden worden netjes bij u thuis gebracht (montage in overleg) door onze eigen mensen want bij ons blijft de klant ook nog altijd koning !!
Nieuw showroom op afspraak! bel 06-31229130
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden


Kenmerken: Kopen in VeenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22569669 Meld aan Aanbodpagina