Princess Kate Koetsbed


sinds 19-10-2020 4:04:29

  • Grote foto princess kate koetsbed kinderen en baby complete kinderkamers
  • Grote foto princess kate koetsbed kinderen en baby complete kinderkamers
  • Grote foto princess kate koetsbed kinderen en baby complete kinderkamers
  • Grote foto princess kate koetsbed kinderen en baby complete kinderkamers
Grote foto princess kate koetsbed kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto princess kate koetsbed kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto princess kate koetsbed kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto princess kate koetsbed kinderen en baby complete kinderkamers
prijs: € 649
Locatie : Veen  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Princess Kate Koetsbed
Het enige, echte, originele prinsessen-koetsbed. Dit is toch de droom van elk meisje: slapen in een Assepoesterkoets!

Koetsbed normaal € 699,00 nu voor € 649,00

*** inclusief bedbodem en tijdelijk met gratis matras! ***

Dit prachtige bed, waarin uw dochter zich een echte prinses zal voelen, is voorzien van mooie, opgespoten prints (dus geen stickers die gaan loslaten). Het is gemaakt van massief MDF en zeer mooi afgelakt, waardoor het een luxe uitstraling krijgt en gemakkelijk schoon te maken is.
De koets heeft 4 mooie, vaste wielen met hartjes erop en een 3D diepte-effect erin. Aan allebei de kanten van het bed zit een stevig trapje. Dit kan aan een van beide kanten worden weggelaten, als u het bed tegen een muur wilt plaatsen.
Aan het dak van de koets hangen sfeervolle gordijntjes en bovenop staat een mooie, goudkleurige kroon, die er een echte sprookjeskoets van maakt.
De beide zijkanten van het bed zijn voor de veiligheid van uw kind verhoogd.
De afmetingen zijn: 240 lang x 168 breed x 167 hoog.
U kunt het bed zelf monteren met de bijgeleverde handleiding, maar er ook voor kiezen dit door een van onze monteurs te laten doen. Informeer gerust vrijblijvend naar de bijbehorende kosten.


 ● 


Wij zijn een internetwinkel die alles op het gebied van slapen heeft. Wij hebben dan ook al ruim 20 jaar ervaring en hebben een mooie complete collectie voor u opgezet. Het grote voordeel is dat alles rechtstreeks vanuit de fabriek aan u geleverd vandaar dat wij ze u kunnen aanbieden voor een lagere prijs dan in de winkel.
Doordat wij bijna geen kosten hebben die een winkel wel heeft zoals een dure showroom,reclame personeel e.d. kunnen wij ver onder de winkelprijs zitten. Wij hebben dan ook geen 8 tot 10 weken levertijd maar kunnen alles zeer snel leveren als het moet al binnen 1 week dat geldt voor bijna voor het gehele assortiment.
De service en garantie staat hoog in het vaandel u krijgt dan ook altijd volledige garantie en alles wordt door ons zelf gedaan.
De bedden worden netjes bij u thuis gebracht (montage in overleg) door onze eigen mensen want bij ons blijft de klant ook nog altijd koning !!
Nieuw showroom op afspraak! bel 06-31229130
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden


Kenmerken: Kopen in VeenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22692291 Meld aan Aanbodpagina